Divan Toplantısı l Adaylar Açıklamalarda Bulundu

Cevap: Divan Toplantısı "Adaylar Kürsüye Geldi"

beyler izliyemedim tekrarını nereden izliyebilirim lütfen bilgi verin :)

Turgay Kiran bile daha cok oy alir Helvaci'dan.

Aysal'a gelince, kisa ama oz konusmus. Adam'in neden cok konusamadigini zaten konusmasinin basinda acikladi "Diger adaylarin, ozellikle Helvaci'nin cok konusmasindan dolayi. Orda bulunan kongre uyelerinin zamanini daha fazla harcamamak adina". Bunu anlamak cokmu zor? Kendisi acikladi zaten bunu.

Aysal acik ara baskan olur ...

Az laf çok iş

1.M. Helvacı statükocu:confused:

2.T.Kıran hayalci:confused:

3.Ü.Aysal Realist,gerçekçi ,GS daki sorunlara bakış açısı diger adaylara göre, mükemmel..:tiphat:

Yaptıgı planlama ise gerçekten güzel çalışma, 10 mayıstada tanışma törenindede yapacaklarını süre olmadıgı için rahatça açıklar..

Sayın Ü.Aysalın yumuşak görüntüsünde kimse aldanmasın , daha evvelki konuşmalarındada gerektigindede sert olabilecigini konuşmalarında belli etmişti.:lol::asd: SAYGILAR..

Not: 14 MAYIS GALATASARAYIN KURTULUŞ GÜNÜ OLACAKTIR..:D

Cevap: Divan Toplantısı l Adaylar Kürsüye Gelerek Açıklamalarda Bulundu

Buradan şu adam iyi bu adam iyi dememiz bişeyi değiştirmiyor. Tanımadığımız adamlar sonuçta nerden bilelim. Zaten komik kaçıyor bu yorumlar. Ancak fotoğraf çekebiliriz dışardan. Ben şöyle bir fotoğraf görüyorum.

Turgay Kıran: Yorum yok.

Ünal Aysal: Konuşması vs. çok oturaklı. Listesi bana göre -hakaret olarak addedmeyin lütfen- dinazor dolu ve beni endişelendiriyor. Bir de Bülent Tulun faktörü var ki ben Aysal'ın tersine bu ülkenin futbola en çok kafa yoran değil en az kafası basanlar listesine koyarım onu. Bir de mizaçtan mıdır yoksa hakikaten mi öyle bilmiyorum ama Aysal'ın yüz ifadesinde her geçen gün artan bir isteksizlik ve pişmanlık var gibi. Sanki nerden bulaştım bu işe diyor hal diliyle. Ama benimkisi sadece sanı. Tamamen yanlışta olabilir.

M.Helvacı: Üslubu -en azından beni- çok rahatsız edici. İlginç bir şekilde onu forumda savunanların üslupları da öyle. Daha önce de yazdığım gibi seçim zamanı bol keseden atan muhalafet liderleri vardurya siyasi tarihimizde ona benziyor. Bekara karı boşamak kolay misali. Nerdeyse herkese 2 anahtar kampanyası başlatacak. Ama kadronun değişmesi gerektiği konusunda en net ve doğru açıklamayı o yaptı. Diğerleri tabiri caizse bu konuda laf ebeliği yapıyorlar.

Gördüklerim bunlar. Ben açıkçası sıradan bir taraftar olarak hiç birini tanımam bilmem. Futbol dışındaki vaatleri daha doğrusu uygulamaları da çok da umrumda olmaz açıkçası. Futbol takımı düzenli olarak CL'de olsun da amatör şubeler mesela isterse batsınlar. Bu benim bakış açım tabi. Dolayısıyla bunu en iyi yapacak başkan olsun isterim.

Somut olarak Salon yapımı işinden bahseden aday oldumu?

10 mayıstaki kokteylde F.Terimde olacak gibi his oluştu bende, duyum değil :)

14 mayista helvacilarin suratini görmek isterdim:)

dikkat ederseniz polati destekleyenler polat aday olmayinca helvaci olmus:)

Turgay Kiran'in projeleri cok güzeldi. Taraftar numarasi vs.

Mehmet Helvaci cok bos konustu. Golf, Satranc cok önemli seyler sanki. Futbol'da küme düsüyorduk neredeyse.

Ünal Aysal: Yorumsuz.

Cnn Turk, Mourinho ile Ünal Aysal temasta diye bir haber mi yaptı? Eğer gerçekse biraz destekli atsınlar....

Aysal kısa ve öz konuştu.

turgay kiran neye güvenerek aday oluyor anlamdim tam facia olur :) ayrica helvaci siyasete girsin,iyi palavra atiyor

ntvspor bile turgay kirani kaale almayarak yayini kesti:)

Geri
Üst Alt