Diyarbakır'da Türk Bayrağı İndirildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes kafasına göre birşey yazıyor. İş kontrolden çıkmış zaten nefret ve gözünü kan bürümüşlük almış yürümüş.

1) Bayrak indirme hadisesi mühimdir. Simgelere zarar vermek tarih boyunca önemli olmuştur.

2) Devletin buna reaksiyon göstermezi elzemdir. Gösteremiyorsa acizdir.

3) Bir grubun veya örgütün yaptığı bu hata yüzünden çoluk çocuk demeden katliam hayali kurup "temizleyen hacı alacan 4e 2'yi xd" tarzında takılıp mastürbasyon yapanlar da bu işi yapanlar kadar alçaktır.

Olayı "altı üstü bayrak indirilmiş yea" mantığına taşımak kadar saçma bir şey yok. Geçenlerde Galatasaray Store yakıldığında Galatasaray kulübüne zarar mı verdi? %1'lik bile bir zarar oluşturamaz. Fakat kurumun kimliğine, saygınlığına yapılan bir saldırıdır.

O zaman Galatasaray da 3-5 garibana acıyıp bu işin peşine düşmemeliydi bu mantıkla.

E tamam suç varsa ortada ki var bunun cezası var. Bunu uygulayacak olanda devletin kurumları var uygulamıyorsa acizdir. Şimdi yani bunu yapan fenerliler diye bütün fener taraftarını içeri mi tıksınlar bu mantık doğru mu ? Bunu eleştirince altı üstü bir bayrak olmuyor ki. Hayır bu bayrak konusunda söylenecek çok mevzu var aslında ancak konuşulacak ortam yok.

Açılım ayrı bir meseledir.

Türk bayrağını indirip molotof atan militanlar ayrı.

Bunun ayrımını yapamadığımız sürece daha çok suistimal edilip halk galeyana getilirilecek...

Yarından tezi yok toplanıp kesin bir çizgi çizilmeli. Şehir eşkiyaları ile kürtler birbirinden ayrılmalı.

En ağır yaptırımlar uygulanmalı.

Toplu katliam söylemlerinin üzeirne giderek orada olanlar ve oradaki terör yapısı savunulamaz. Ben Türk'üm. Sarper ile bizzat da konuştuk. Görüşlerine de katılmıyorum ama siz kürt millyetçileriyle bir konusun da ırkçılık neymiş bir görün. Sarper'i mumla ararsınız:)

Not: Sarper ile aynı fikirde değilim.

E tamam suç varsa ortada ki var bunun cezası var. Bunu uygulayacak olanda devletin kurumları var uygulamıyorsa acizdir. Şimdi yani bunu yapan fenerliler diye bütün fener taraftarını içeri mi tıksınlar bu mantık doğru mu ? Bunu eleştirince altı üstü bir bayrak olmuyor ki. Hayır bu bayrak konusunda söylenecek çok mevzu var aslında ancak konuşulacak ortam yok.

Ben öyle bir şey demedim ki ya niye beni hedef yaptın? :D

Bende sabah,milliyet,akşam,habertürk,star, atv,show, â haber, 24, ntv den bahsediyorum

Sadece örnek verdim yani..Gücü olan istediğini yayınlatıyor istediğini yayınlatmıyor kalkıp bunu da savunacaksan senle tartışmaya bile girmem yani bunun böyle olduğunu bilmeyen mi var allah aşkına ...

Katliam yapmak isteyen arkadaşlar yaşadığınız şehirlerde kürtlerin yaşadığı mahalleler belli çok delikanlıysanız gidin katliamınızı yapın hatta görüntülerini burada yayınlayın bizde elde çekirdek izleriz.

provoke provoke diye ıdı ıdı konuşup duran sen milleti yine provoke eden sensin.senin rengin de belli licedeki hainlerden farkın yok.kimse tüm kürtleri yakalım yıkalım demiyor.kürtlerden de bu şerefsizleri kınayan rahat huzur bırakmadıklarını belirten arkadaşlarımız var.vatan hainlerini yok edelim diyoruz kürt laz türk farketmez.

soylenen o degildi findik

yine konuya orta yerinden girip dayini falan anlatmissin

nedir dayi hikayelerinden cektigimiz¿

cund, olay dayi degil. benim icin olay bayrak indirilmesinden ziyade tellerden atlamak.

ucaklari cok sevdigimden dolayi uslere arkadaslarla gidiyoz. ankara akinci, merzifon ab, konya gibi uslere. cok kati savunuldugu icin oraya girmek imkansiz. yani oyle bi imkan yok.

herkes bayragin indirilmesine kafayi takarken ben oraya nasil girildigini sorguluyom. boyle bi yere normalde giremeyecegine gore muhtemelen devletin ve icerde ust duzey komutanlarin haberi vardi olaydan.

bu yuzden asil vahim olan olay bu

cund, olay dayi degil. benim icin olay bayrak indirilmesinden ziyade tellerden atlamak.

ucaklari cok sevdigimden dolayi uslere arkadaslarla gidiyoz. ankara akinci, merzifon ab, konya gibi uslere. cok kati savunuldugu icin oraya girmek imkansiz. yani oyle bi imkan yok.

herkes bayragin indirilmesine kafayi takarken ben oraya nasil girildigini sorguluyom. boyle bi yere normalde giremeyecegine gore muhtemelen devletin ve icerde ust duzey komutanlarin haberi vardi olaydan.

bu yuzden asil vahim olan olay bu

aight

Bayrak dünyanın her yerinde tarih boyunca anlamı net olan bir simge olmuştur.

Eğer niyeti belli olan bir grup tarafından bir yerde bayrak indiriliyorsa ve buna tepki konamıyor , aciz duruma düşülüyorsa birgün birileri gelir o bayrağınızı sandığa kaldırır ve göndere ancak hayallerinizde çekersiniz.

Birçok alevi , kürt arkadaşım var hiçbiri bu bayrağın indirilmesi olayını tasvip etmiyor.

Salyalarınızı boşa akıtmayın.

Ben öyle bir şey demedim ki ya niye beni hedef yaptın? :D

Yok hacım hedef yapmıyorum estağfurullah ne haddimize yanlış anlayan arkadaşlar nezdinde senden alıntı yaptım. En azından senle tartışmayacağımı düşünerekten yanlış anlama :)

Ulan şu adam geldi geleli başımıza gelmeyen kalmadı.

Katliam yapmak isteyen arkadaşlar yaşadığınız şehirlerde kürtlerin yaşadığı mahalleler belli çok delikanlıysanız gidin katliamınızı yapın hatta görüntülerini burada yayınlayın bizde elde çekirdek izleriz.

Molotof gibi cok ustun teknolojileri var:( ayrica delikanlilik nasil olsa 3637722938 tane amcaoglu var deyip herkese dayilanmak degil kursad gibi 40 cerisiyle cin sarayini basmak;)

Herkes kafasına göre birşey yazıyor. İş kontrolden çıkmış zaten nefret ve gözünü kan bürümüşlük almış yürümüş.

1) Bayrak indirme hadisesi mühimdir. Simgelere zarar vermek tarih boyunca önemli olmuştur.

2) Devletin buna reaksiyon göstermezi elzemdir. Gösteremiyorsa acizdir.

3) Bir grubun veya örgütün yaptığı bu hata yüzünden çoluk çocuk demeden katliam hayali kurup "temizleyen hacı alacan 4e 2'yi xd" tarzında takılıp mastürbasyon yapanlar da bu işi yapanlar kadar alçaktır.

Budur.

Ya sev ya terket.

RTE Allah seni ve bütün vatan haini pislikleri bildiği gibi yapsın.

Ülkedeki sapık eğilimi su yüzüne çıkmış yorumlarda yazık,öldürerek yok sayarak değil anlamaya başlayarak çözülebilecek bu süreç böyle yaklaşılmalı.

yıllardır anlamaya çalıştık ama anlaşılan hiçbirşey yok ortada ayrıca anlamaya çalışıyoruzda ne oluyor bakınız adı üzerinde çözüm süreci barış vs. diyoruz adamlar yine rahat durmuyor durmayacaklar çünkü ortada eksik olan haklı oldukları hiçbir olay yok kardeşim bu ülkede türkler nasıl yaşıyorsa bir vatandaş olarak nasıl hakları varsa kürtlerinde aynı hakları var diğerlerininde hatta daha ayrıcalıklı olan varsa onlarda kürt kardeşlerimizdir. Ortada sadece bir tek kesin olan birşey varki bunlara doğuyu komple versen alın devletmi kuruyorsunuz ne yapıyorsanı yapın diyin ardından senin yaşadığın topraklara da göz dikerler ne verirsen ver daha fazlasını isterler ama neyazıkki bunlar söylediğim gibi hep birilerinin altına yatarak emellerine alet olarak bugünlere geldiler çünkü onlarda ne için böyle kahpece devletle askerle çatıştıklarını bilmiyorlar altına yattıkları sahipleri ne istiyorsa onu yapıyorlar bu sahiplerin içinde bir çok ülke var

Ben üni okuduğum ilde askeri bölgenin yanındaki yurda girerken 2 dk durunca burada durmak yasak diye uyarı alırdım adamlar askeri üsse girip bayrak indirmeye başlamış ülke 2 yılda ne kadar demokratikleşmiş fikir eylem özgürlüğüne kavuşmuş gözlerim yaşardı.

Diğer bir mevzuda oradaki komutanlarda değişiklik olup olmayacağı merak ediyorum açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt