- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Tuttugun takim Galatasaray'in temelinde Milliyetcilik ve Bayrak aski yatiyor. Bunlar sana birsey ifade etmiyorsa antuya yönel sen, gecmislerinde Atatürke suikast planlari bile var adamlarin, tem senlik.
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuttugun takim Galatasaray'in temelinde Milliyetcilik ve Bayrak aski yatiyor. Bunlar sana birsey ifade etmiyorsa antuya yönel sen, gecmislerinde Atatürke suikast planlari bile var adamlarin, tem senlik.
Olayı "altı üstü bayrak indirilmiş yea" mantığına taşımak kadar saçma bir şey yok. Geçenlerde Galatasaray Store yakıldığında Galatasaray kulübüne zarar mı verdi? %1'lik bile bir zarar oluşturamaz. Fakat kurumun kimliğine, saygınlığına yapılan bir saldırıdır.
O zaman Galatasaray da 3-5 garibana acıyıp bu işin peşine düşmemeliydi bu mantıkla.
E tamam suç varsa ortada ki var bunun cezası var. Bunu uygulayacak olanda devletin kurumları var uygulamıyorsa acizdir. Şimdi yani bunu yapan fenerliler diye bütün fener taraftarını içeri mi tıksınlar bu mantık doğru mu ? Bunu eleştirince altı üstü bir bayrak olmuyor ki. Hayır bu bayrak konusunda söylenecek çok mevzu var aslında ancak konuşulacak ortam yok.
Bende sabah,milliyet,akşam,habertürk,star, atv,show, â haber, 24, ntv den bahsediyorum
Katliam yapmak isteyen arkadaşlar yaşadığınız şehirlerde kürtlerin yaşadığı mahalleler belli çok delikanlıysanız gidin katliamınızı yapın hatta görüntülerini burada yayınlayın bizde elde çekirdek izleriz.
Konfederasyon mu yapacak bu mqnyaklar?
soylenen o degildi findik
yine konuya orta yerinden girip dayini falan anlatmissin
nedir dayi hikayelerinden cektigimiz¿
cund, olay dayi degil. benim icin olay bayrak indirilmesinden ziyade tellerden atlamak.
ucaklari cok sevdigimden dolayi uslere arkadaslarla gidiyoz. ankara akinci, merzifon ab, konya gibi uslere. cok kati savunuldugu icin oraya girmek imkansiz. yani oyle bi imkan yok.
herkes bayragin indirilmesine kafayi takarken ben oraya nasil girildigini sorguluyom. boyle bi yere normalde giremeyecegine gore muhtemelen devletin ve icerde ust duzey komutanlarin haberi vardi olaydan.
bu yuzden asil vahim olan olay bu
Ben öyle bir şey demedim ki ya niye beni hedef yaptın?![]()
Katliam yapmak isteyen arkadaşlar yaşadığınız şehirlerde kürtlerin yaşadığı mahalleler belli çok delikanlıysanız gidin katliamınızı yapın hatta görüntülerini burada yayınlayın bizde elde çekirdek izleriz.
Herkes kafasına göre birşey yazıyor. İş kontrolden çıkmış zaten nefret ve gözünü kan bürümüşlük almış yürümüş.
1) Bayrak indirme hadisesi mühimdir. Simgelere zarar vermek tarih boyunca önemli olmuştur.
2) Devletin buna reaksiyon göstermezi elzemdir. Gösteremiyorsa acizdir.
3) Bir grubun veya örgütün yaptığı bu hata yüzünden çoluk çocuk demeden katliam hayali kurup "temizleyen hacı alacan 4e 2'yi xd" tarzında takılıp mastürbasyon yapanlar da bu işi yapanlar kadar alçaktır.
Ülkedeki sapık eğilimi su yüzüne çıkmış yorumlarda yazık,öldürerek yok sayarak değil anlamaya başlayarak çözülebilecek bu süreç böyle yaklaşılmalı.