Diyarbakırspor-Bursaspor Maçı | Peki şimdi ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Diyarbakır'da Polisten İlginç Operasyon

O kadar rezaletteki olaylar, helikopter ile kaçırmalara bile gerekebilirdi eğer taraftar anlasaydı maçın tatil olacağını

suç onlarda degil suç polisde neden o çakmak'lari ellerinden almadilar yemin ediyorum ben belçikda bir maça gittim ustumu her tarafimi aradilar olay çikarmasin diye iste aradaki fark

Cevap: Peki şimdi ne olacak? Açıklıyoruz...

Benim tahminin bu maçı Bursa 3-0 hükmen aldı.2 sene önceki TS-SİVAS maçını hatırlayalım.

Diyarbakırsiporun yaptıkları ortadadır. Türkiyede hiç bir zaman herhangi bir taraftar grubu rakibi ve oyuncularını tahrik edici şekilde bu hareketlere başvurmaz. Hele ki herkesin beğenerek izlediği (her ne kadar psikopatları çok olsa da) bursa texas grubu pkk, apo falan küfürlü tezahüratlar da dahil olmak üzere asla ve asla kendileri tahrik olmadan yapmazlar!!! Şöyle düşünün; 3 sene önceki ASY olaylara, o yılın ilk yarısında fnr taraftarının yaptığı olaylar neden oldu!!

İsterim ki istanbul ve ankara takımları dışındaki futbolu seven taraftarların bulunduğu illerin takımları da süper ligde oynasın Ama ajitasyon yapanlar!!!ın bu ligde olmasına üzülürüm.

Futbol, eğlence amaçlıdır; propaganda amaçlı DEĞİL!!

önce emniyet ve güvenlik stada kaya bozması taşların stada nasıl sokulduğunun hesabını sorsun..sorumlulardan hesap sorulsun,stad müdürü,sorumluları sorgulansın.

Hayatında bir gün olsun etrafında olup bitenler için ''neden'' sorusunu sorup cevabını vermemiş olan insanlar, 3 kelime lugatlarıyla siyaset yapmaya kalkıyor. Bu şekilde milliyetçi olduğunuzu sanıp en büyük bölücülüğü yapıyosunuz. Siz, ''Diyarbakırspor'un Süper Lig'de ne işi var?'' diyerek, bugün bu olayları çıkaranların ekmeğine yağ sürmüş oluyorsunuz da haberiniz yok. Yazık, çok yazık.

Hükmen mağlubiyet olmalı başka türlüsü hafif kalır bunlara.

Hayatında bir gün olsun etrafında olup bitenler için ''neden'' sorusunu sorup cevabını vermemiş olan insanlar, 3 kelime lugatlarıyla siyaset yapmaya kalkıyor. Bu şekilde milliyetçi olduğunuzu sanıp en büyük bölücülüğü yapıyosunuz. Siz, ''Diyarbakırspor'un Süper Lig'de ne işi var?'' diyerek, bugün bu olayları çıkaranların ekmeğine yağ sürmüş oluyorsunuz da haberiniz yok. Yazık, çok yazık.

Adamlar sahaya kaya attı, metal dedektor olmasa silah ile girecekler.Avrupada heysel faciası yaşandı ingiliz takımları 5 yıl avrupa kupasından men edildi olay sırf liverpool un suçu olmasına rağmen....

Daha çok konuşursam olay siyasete girecek neyse..

Anladın sen

İki tane deplasmandan havadan 3 puan alıyor Bursaspor -Ankaraspor ve Diyarbakırspor-. 4 tane deplasmanı var artık -Kasımpaşa, İBB, Biz ve Gençlerbirliği-. Avantajlı fikstürü olduğunu söyleyebiliriz. Kendi maçlarımızı kazanmaktan başka bir çıkar yol yok gibi gözüküyor.

Anlatmak istediğim budur işte.. Birde ceza almamı isteyenlere de saygı duyuyorum. Selam olsun hepinize.. Onlar PKK bayrağı açar bölücü olur. Siz Diyarbakırspor'un bu ligde işi yok deyip bölücü olursunuz. Bense orta yolu söylerim sizlere ceza verilmesini istersiniz. Hepinize selam olsun! İki tarafında bu konuda birbirlerinden farkı yok..

Tarafsız sahada oynanır gibime geliyor.

Adamlar sahaya kaya attı, metal dedektor olmasa silah ile girecekler.Avrupada heysel faciası yaşandı ingiliz takımları 5 yıl avrupa kupasından men edildi olay sırf liverpool un suçu olmasına rağmen....

Daha çok konuşursam olay siyasete girecek neyse..

Anladın sen

Ben ne olup ne bittiğinin gayet farkındayım da, sen okuduğunu anlamamakta ısrar ediyorsun. Yugoslavya Federasyonu'nun dağılması sürecinin Sırpların Partizan takımı ile Hırvatların Dinamo Zagrep takımı arasında oynanan mücadelede çıkan olaylardan sonra hızlandığını biliyor musun?

Ben ne olup ne bittiğinin gayet farkındayım da, sen okuduğunu anlamamakta ısrar ediyorsun. Yugoslavya Federasyonu'nun dağılması sürecinin Sırpların Partizan takımı ile Hırvatların Dinamo Zagrep takımı arasında oynanan mücadelede çıkan olaylardan sonra hızlandığını biliyor musun?

Peki ne yapılsın? Her maç istiklal marşımız ıslıklansınmı? Ayrıca biz türküz yugoslav değiliz, tarihimizde hiç bi zaman dağılmadık dağılmayız. BU ülkede bir çerkes laz kürt(bazıları) kardeşce birlikte yaşıyo, tek sorun çıkaran o itler. Şimdi napalım biz, en iyi çözüm nedir bunu düşünmek lazım

burr.jpg

Mynet - Video - habervideo - Diyarbakır'da olaylı maç

Peki ne yapılsın? Her maç istiklal marşımız ıslıklansınmı? Ayrıca biz türküz yugoslav değiliz, tarihimizde hiç bi zaman dağılmadık dağılmayız. BU ülkede bir çerkes laz kürt(bazıları) kardeşce birlikte yaşıyo, tek sorun çıkaran o itler. Şimdi napalım biz, en iyi çözüm nedir bunu düşünmek lazım

Israrla, saçmalıyorsun. Senin şuanda bu mesajı yazman bile, mesajın içeriğini boşa çıkardı. Tamam sen haklısın, yeterki tek kelime daha siyaset yapmaya çalışma.

Israrla, saçmalıyorsun. Senin şuanda bu mesajı yazman bile, mesajın içeriğini boşa çıkardı. Tamam sen haklısın, yeterki tek kelime daha siyaset yapmaya çalışma.

Saçmalayan sensin, adamları nasıl savuncağını şaşırmış durumdasın, tabi böylelerini savunmak için üstün avukatlık meziyetleri lazım sende olmıyan

Saçmalayan sensin, adamları nasıl savuncağını şaşırmış durumdasın, tabi böylelerini savunmak için üstün avukatlık meziyetleri lazım sende olmıyan

Benim kimseyi savunduğum falan yok, ama sende bunu anlayabilecek yeti de yok.

Birkac kendini bilmezin isi sanirim bunlar da :)

Her zamanki gibi Diyarbakir'daki Irlanda'lilarin isi!

Evet evet. Diyarbakir halki ile alakasi yok.

Bu adamlar yillardir uslanmaksizin rezalet cikarip duruyorlar. Diyarbakir halki da hic sesini cikarmiyor. 3-5 kendini bilmez istiklal marsini islikliyor, sahaya tas yagdiriyor, ve butun bunlar olurken sahadaki cogunluk, yani Diyarbakir halki hic bir sey olmamis gibi olan biteni seyrediyor. Nasil olur da Diyarbakir'daki vatanseverler istiklal marsi isliklanirken bu birkac kendini bilmezi susturmuyor?

Ben cozumu biliyorum, idam cezasi geri gelmeli ve bu birkac kendini bilmez artik bu dunyadan postalanmali ve biz de rahat etmeliyiz. Belki idam cezasi gelirse bu kendini bilmezlerin zarar gormesini istemeyen kendini bilen akrabalari bu kendini bilmezleri adam etmeye kalkar.

Eger bu sorun cozulecekse ve eger Diyarbakir halki masum ise bir cok insanin iddia ettigi gibi o zaman bu pisligi temizleme konusunda en buyuk gorev onlara dusuyor. Madem masumsunuz temizleyin o zaman bu pisligi de memleket rahat etsin.

Birkac kendini bilmezin isi sanirim bunlar da :)

Her zamanki gibi Diyarbakir'daki Irlanda'lilarin isi!

Evet evet. Diyarbakir halki ile alakasi yok.

Bu adamlar yillardir uslanmaksizin rezalet cikarip duruyorlar. Diyarbakir halki da hic sesini cikarmiyor. 3-5 kendini bilmez istiklal marsini islikliyor, sahaya tas yagdiriyor, ve butun bunlar olurken sahadaki cogunluk, yani Diyarbakir halki hic bir sey olmamis gibi olan biteni seyrediyor. Nasil olur da Diyarbakir'daki vatanseverler istiklal marsi isliklanirken bu birkac kendini bilmezi susturmuyor?

Ben cozumu biliyorum, idam cezasi geri gelmeli ve bu birkac kendini bilmez artik bu dunyadan postalanmali ve biz de rahat etmeliyiz. Belki idam cezasi gelirse bu kendini bilmezlerin zarar gormesini istemeyen kendini bilen akrabalari bu kendini bilmezleri adam etmeye kalkar.

Eger bu sorun cozulecekse ve eger Diyarbakir halki masum ise bir cok insanin iddia ettigi gibi o zaman bu pisligi temizleme konusunda en buyuk gorev onlara dusuyor. Madem masumsunuz temizleyin o zaman bu pisligi de memleket rahat etsin.

Evet

Idam gelsin ama uygulanmasın, idam varken yasal olarak bu olaylar bu kadar azmamıştı.

Bu adamların zaten çoğu müslüman değil reinkaryosyona inanmıyo, idamın ölüm oldugunu biliyolar o zaman kısarlar kuyruklarını...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt