0826760_big.jpg

12 bölüm izledim ilk sezondayım.
Yavaş olsa da içine çekiyor.Kuzey dizilerinin gizemli, yağmurlu-sisli/karanlık evreni hoşunuza gidiyosa izleyebilirsiniz.

The Killing (TV Series 2007–2012) - IMDb

63un konsept enteresan - exekusyon zayif - sonu fevkalade dersek hatali bir analiz olmaz

ozarkin konu kopya - exekusyon vasat - sonu dandik dersek onu da istisare edip aradan cikarmis oluruz

63un konsept enteresan - exekusyon zayif - sonu fevkalade dersek hatali bir analiz olmaz
O zaman 63'ü izlenecek diziler listeme alayım lakin 8 bölümlük mini bir dizi olması ve hızlı bitecek olması bir handikap devam edecek mi bilmiyorum ben şöyle 50-60 bölümlük diziler aramaktayım.

ozarkin konu kopya - exekusyon vasat - sonu dandik dersek onu da istisare edip aradan cikarmis oluruz
exekusyon derken seslendirme ya da müzikten falan mı bahsediyorsun bilmiyorum ama sonu dandik değil çünkü son değil ozark'tan kaçmayacaklarını orada yaşamaya devam edeceklerini dolayısıyla dizinin devamının geleceğini gösteren bir son. konu kopya derken bu konuda başka hangi dizi var söylersen onu da izleyeyim

RTÜK’ten ‘Modern Family’ dizisine ceza: Toplumun milli ve manevi değerlerine aykırı olamaz

1546612407651.webp

1546638977859.webp

BBC Earth yine harika bir belgesel dizisi çıkartmış. Planet Earth'ün 3. kısmı gelir mi diye beklerken, bu yeni seri onun kadar kaliteli başka bir yapım olmuş. David Attenborough'un sesini de özlemişiz :)

Beyler dexterı hiç izlemedim bu zamana kadar hata yapmismiyim başlayım mı ?

Geri
Üst Alt