- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
ozart sacma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bir dizi vardı. Ev hani mahallede bir yerde belirip içine girince yok oluyordu. Hatta paralel bir evrene açılıyordu evin içi?
imdb puanı 8.2 düşük gibi izlemeye değer mi11.22.63
imdb puanı 8.2 düşük gibi izlemeye değer mi
Sıkıyor.You isimli diziye başladım 1.5 bölüm izledim iyi gibi.
listeye alalim o haldeOzark'ı izledim. 2 sezon toplam 20 bölüm, 3. sezonu bekliyorum. Güzel dizi Breaking Bad, Fargo tarzı dizi seven herkese öneririm.
Ben de mindhunter'e başlayayım bakalım.
listeye alalim o haldeOzark'ı izledim. 2 sezon toplam 20 bölüm, 3. sezonu bekliyorum. Güzel dizi Breaking Bad, Fargo tarzı dizi seven herkese öneririm.
Ben de mindhunter'e başlayayım bakalım.
11.22.63
O zaman 63'ü izlenecek diziler listeme alayım lakin 8 bölümlük mini bir dizi olması ve hızlı bitecek olması bir handikap devam edecek mi bilmiyorum ben şöyle 50-60 bölümlük diziler aramaktayım.63un konsept enteresan - exekusyon zayif - sonu fevkalade dersek hatali bir analiz olmaz
exekusyon derken seslendirme ya da müzikten falan mı bahsediyorsun bilmiyorum ama sonu dandik değil çünkü son değil ozark'tan kaçmayacaklarını orada yaşamaya devam edeceklerini dolayısıyla dizinin devamının geleceğini gösteren bir son. konu kopya derken bu konuda başka hangi dizi var söylersen onu da izleyeyimozarkin konu kopya - exekusyon vasat - sonu dandik dersek onu da istisare edip aradan cikarmis oluruz
4teyim saçmalamalar başladılisteye alalim o halde
la mante 2. bolum bitti
iyi fena degil
tavsiye ederim
galiba toplumun milli ve manevi değerlerine sofia vergara aykırı...RTÜK’ten ‘Modern Family’ dizisine ceza: Toplumun milli ve manevi değerlerine aykırı olamaz
Ekli dosyayı görüntüle 36248
Üstad ilk bölümü büyük heyecanla izledim ama maalesef hayal kırıklığı oldu 50 kusur dakika bomboş konu islemislerEkli dosyayı görüntüle 36312
BBC Earth yine harika bir belgesel dizisi çıkartmış. Planet Earth'ün 3. kısmı gelir mi diye beklerken, bu yeni seri onun kadar kaliteli başka bir yapım olmuş. David Attenborough'un sesini de özlemişiz![]()