Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
sakin oturup seinfeld izleyeyim deme
renktas
Niye çokmu kötü
Zaten Mad Meni izleyeceğim gibi başka bir dizi bulmazsam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakin oturup seinfeld izleyeyim deme
renktas
Bates Motel dizisini tavsiye ederim arkadaşlar ama bu diziyi izlemeden 1960 yapımı Psycho(Sapık) filmini izlemelisiniz çok eski bir film ama sinema tarihinin en önemli korku-gerilim filmlerinden biri ve bu dizi bu filmden esinlenme.Filmin imdbsi 8.6 Dizi ise filmin ana teması üzerine farklı ve çeşitli olayları da karıştırarak çok daha güzel bir hale gelmiş.
Niye çokmu kötü
Zaten Mad Meni izleyeceğim gibi başka bir dizi bulmazsam
Cund un en son önerdiği diziyi izlediğimde kusacaktım. Motorlu vatandaşların dizisi eski biseydi
ne dion lan hobarb
Psycho filmini izledim öyle korku değilde daha çok gerilim-gizem tarzıydı
Diziye bir kaç bölüm baktım sarmadı filmdeki havayı hissedemedim
Güzel olm niye ki zaten 20 dakka gunde 5-6 bolüm falan eridi işte.oturup friends mi izledin Denyo
Bates Motel'i ikinci sezonun ortalarına kadar izlemiştim bende,gayet sarmisti da beni aslinda,sonra niye biraktim hic bilmiyorum.
Bradley Cooper'in oynadigi filmin de dizisi baslayacakti sanki bu tarihlerde,simdi adi gelmedi aklima. O dizi basladi mi bilen var mi?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14 tanesi biten 21 tanesi devam eden toplam 35 dizi. hepsi benim çocuklarım gibi. izleyin
![]()
Benimde toplam 44 tane dizim var bazılarını izledim bitirdim bazılarını da şu anda izliyorum,benim 44 dizim içerisinde sizin dizilerinizden 13 tanesi var.
Vikings ve Game of Thrones hayranıyım. Onların ayarında bir dizi önerirmisiniz ?