suits
Narcos pablo escobarın hayatı daha güzel anlatılabilir miydi yada daha güzel bu adamı başkası canlandırabilirmiydi die düşünüyorum kesinlikle hayır !

Şu an izlediklerim(bir çoğunun yeni sezonu başlamadı)

Gotham
Da Vinci Demons
Person Of İnterest
True Detective
Vikings

Mr Robot yakında da buna başlayacağım.

Var mı mutlaka bunu da izle dediğiniz güzel bir dizi?

Şu an izlediklerim(bir çoğunun yeni sezonu başlamadı)

Gotham
Da Vinci Demons
Person Of İnterest
True Detective
Vikings

Mr Robot yakında da buna başlayacağım.

Var mı mutlaka bunu da izle dediğiniz güzel bir dizi?
Gotham iyi mi baslamayi düşünüyorum.

son vakitlerde AKiL dizi izleyen oldu mu

Breaking bad varken diğerleri dizi değil Shameless ta olur

Narcos'dan sonra Penny Dreadfull'a başladım. İlk 2 bölüm fena değildi.

Justified - L'uomo della legge (TV Series 2010–2015) - IMDb

Güzel bir dizi. Biraz Western biraz Breaking Bad havası olan bir dizi (özellikle 3. sezondan itibaren). Başrol oyuncusu Timothy Olyphant (Raylan Givens karakterini oynuyor) güzel bir hava katmış rolüne. Raylan federal polis (Marshall diyorlar Abdliler bizimkiler Şerif diye de çeviriyor), mafyaya racon uygulayan, aşiretlerin işine karışan, rahat durmayana sıkan, kendisine laf sokanın ağzını burnunu kıran bir arkadaş. Öyle terminatör değil tabi ama epey sağlam bir tip.

6 sezon sürüyor dizi bittiğinde üzüldüm keşke devam etseymiş dedim. İlk sezonundan sonra giderek daha da güzelleşen fazla dizi yok çünkü. Sadece Boyd Crowder gibi bir karakter için bile izlenebilecek bir dizi. İzleyecek güzel dizi arıyorum diyenlere şiddetle öneririm.

Ben başladım mükemmel 1.sezon 15.bölümdeyim kesinlikle tavsiye ederim ama saçma yorumlar da var diziye yine.

Ilk sezonu çok hareketli, belki o kadar hareketli ki bazen saçma sahneleri oldu. 2. sezon daha kaliteli.

OC'den McKenzie'yi bulmuşlar iyi karar bence adam iyi aktör

Nedir olay bro ben bilmiyorum bunu

Mukemmel bir dizi. Bir hukuk profesoru, avukatlik yapiyor ayni zamanda, ve sectigi bes tane en iyi ogrenciyle cinayet davalarina bakiyorlar. Sonra bazi cinayetlere karisiyorlar.

Ilk bolumunu izlesen direk kaptirirsiniz kendinizi.

2014'te basladi ve bu ikinci sezonu. Yeni bolum de bugun oynadi hatta indiricem torente duser dusmez.

Kesinlikle tavsiye ederim :)

Ilk sezonu çok hareketli, belki o kadar hareketli ki bazen saçma sahneleri oldu. 2. sezon daha kaliteli.

OC'den McKenzie'yi bulmuşlar iyi karar bence adam iyi aktör
2.sezon için sabırsızlanıyorum AÇık konuşmak gerekirse ben bir joker hayranıyım Penguin performansı çok çok iyi.. an itibariyle Fish mooneye uyuz olmaktayım daha joker piyasaya çıkmadı ama aldığım yorumlar mükemmel bu konuda Bu arada Gordon çok iş bitirici ama Nygma(riddler) yardım ediyor sürekli.

Geri
Üst Alt