Fatih Gündoğan
Kırmızı Üye
- 28 Şubat 2010
- 2.493
- 19
- 1.148
izledim çok iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Power
Salem
American Horror Story
Gerisi cöp
ballers iyimiş ha
3-4 bölüm izledim en son the rock herifi dj kabininin üstüne fırlattı
Gotham iyi mi baslamayi düşünüyorum.Şu an izlediklerim(bir çoğunun yeni sezonu başlamadı)
Gotham
Da Vinci Demons
Person Of İnterest
True Detective
Vikings
Mr Robot yakında da buna başlayacağım.
Var mı mutlaka bunu da izle dediğiniz güzel bir dizi?
Gotham iyi mi baslamayi düşünüyorum.
Power is the shizz g bak hayri zaman kaybetmezsin
Ballersi iki sayfa oncede onerdim denzelin oglu saglam rol yapiyo ama bence ballers vasat bi dizi
son vakitlerde AKiL dizi izleyen oldu mu

son vakitlerde AKiL dizi izleyen oldu mu
How to Get Away With MurderBreaking bad varken diğerleri dizi değil Shameless ta olur
Ben başladım mükemmel 1.sezon 15.bölümdeyim kesinlikle tavsiye ederim ama saçma yorumlar da var diziye yine.Gotham iyi mi baslamayi düşünüyorum.
Nedir olay bro ben bilmiyorum bunuHow to Get Away With Murder![]()
Ben başladım mükemmel 1.sezon 15.bölümdeyim kesinlikle tavsiye ederim ama saçma yorumlar da var diziye yine.
Nedir olay bro ben bilmiyorum bunu
2.sezon için sabırsızlanıyorum AÇık konuşmak gerekirse ben bir joker hayranıyım Penguin performansı çok çok iyi.. an itibariyle Fish mooneye uyuz olmaktayım daha joker piyasaya çıkmadı ama aldığım yorumlar mükemmel bu konuda Bu arada Gordon çok iş bitirici ama Nygma(riddler) yardım ediyor sürekli.Ilk sezonu çok hareketli, belki o kadar hareketli ki bazen saçma sahneleri oldu. 2. sezon daha kaliteli.
OC'den McKenzie'yi bulmuşlar iyi karar bence adam iyi aktör