Cund un en son önerdiği diziyi izlediğimde kusacaktım. Motorlu vatandaşların dizisi eski biseydi

Bates Motel dizisini tavsiye ederim arkadaşlar ama bu diziyi izlemeden 1960 yapımı Psycho(Sapık) filmini izlemelisiniz çok eski bir film ama sinema tarihinin en önemli korku-gerilim filmlerinden biri ve bu dizi bu filmden esinlenme.Filmin imdbsi 8.6 Dizi ise filmin ana teması üzerine farklı ve çeşitli olayları da karıştırarak çok daha güzel bir hale gelmiş.

Son düzenleme:
Bates Motel dizisini tavsiye ederim arkadaşlar ama bu diziyi izlemeden 1960 yapımı Psycho(Sapık) filmini izlemelisiniz çok eski bir film ama sinema tarihinin en önemli korku-gerilim filmlerinden biri ve bu dizi bu filmden esinlenme.Filmin imdbsi 8.6 Dizi ise filmin ana teması üzerine farklı ve çeşitli olayları da karıştırarak çok daha güzel bir hale gelmiş.

Psycho filmini izledim öyle korku değilde daha çok gerilim-gizem tarzıydı
Diziye bir kaç bölüm baktım sarmadı filmdeki havayı hissedemedim

Psycho filmini izledim öyle korku değilde daha çok gerilim-gizem tarzıydı
Diziye bir kaç bölüm baktım sarmadı filmdeki havayı hissedemedim

evet gerilim türü tabiki biraz daha ağır basıyor ama dizi gerçek anlamda 3.sezondan itibaren kendini tam olarak buluyor ilk 2 sezonda gayet iyi ama 3.sezon sıradışı ama tabiki fikrinize saygı duyuyorum.Bu arada dizi 4. ve 5. sezon onaylarını da almış.

Bates Motel'i ikinci sezonun ortalarına kadar izlemiştim bende,gayet sarmisti da beni aslinda,sonra niye biraktim hic bilmiyorum.

Bradley Cooper'in oynadigi filmin de dizisi baslayacakti sanki bu tarihlerde,simdi adi gelmedi aklima. O dizi basladi mi bilen var mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bates Motel'i ikinci sezonun ortalarına kadar izlemiştim bende,gayet sarmisti da beni aslinda,sonra niye biraktim hic bilmiyorum.

Bradley Cooper'in oynadigi filmin de dizisi baslayacakti sanki bu tarihlerde,simdi adi gelmedi aklima. O dizi basladi mi bilen var mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bates Motel'in özellikle 3.sezonu harika,3.sezonda esinlenilen Psycho filminin büyüsü çok fazla.

14 tanesi biten 21 tanesi devam eden toplam 35 dizi. hepsi benim çocuklarım gibi. izleyin :D
oZb8Yb.jpg

Vikings ve Game of Thrones hayranıyım. Onların ayarında bir dizi önerirmisiniz ?

Rome çok güzel bir dizi, ama savaş/action arayanlara göre değil.

Geri
Üst Alt