Ekli dosyayı görüntüle 48288

Dizi koleksiyonum izlenecekler ve izlediğim ve tekrar izlerim diye tuttuğum bazı diziler

BB 1 kere bile tekrar açıp izlemedim Lost 2 kere tekrar,Dexter 3 kere tekrar Got keza öyle isteği uyandırdı ama BB o isteği uyandırmıyor

Seyirlik dizi tabiri bu yüzden
Yalniz hata olmasin reis Lost, Dexter, GOT (izlemedim) falan cok daha seyirlik

Seyirlik demek millet senaryoya ve oyunculuga bakip vay be desin diye yapilmis sey demek

Illa kotu degil bir seyin seyirlik olmasi yani. Fakat gel gor ki kendinden buyuk fikirlerle cebellesen TV yapimlari var

O yapimlara haksizlik olur Breaking Bad gelmis gecmis en iyisidir demek

Lost nedir abi ya.

Çünkü seyirciye bırakılan,gözden kaçırmış olabileceğin güzel ayrıntılar var

Son sezonlar tırt ama genel olarak iyi bir dizi.O yıllarda Lost'a tarihin en iyi dizisi deniyordu şuan BB ye yapılan muamele gibi gelecek yıllarda Breaking Bad nedir abi ya laflarını duyabiliriz..

Yalniz hata olmasin reis Lost, Dexter, GOT (izlemedim) falan cok daha seyirlik

Seyirlik demek millet senaryoya ve oyunculuga bakip vay be desin diye yapilmis sey demek

Illa kotu degil bir seyin seyirlik olmasi yani. Fakat gel gor ki kendinden buyuk fikirlerle cebellesen TV yapimlari var

O yapimlara haksizlik olur Breaking Bad gelmis gecmis en iyisidir demek

GoT 1-4 sezon fenomen bir seydi
Seyirlikten ziyade kötü insanlarin da iyi, iyi insanlarin da kötü olabildigi gösteren bir diziydi. Politik oyunlar, komplo teoriler falan da vardi
5.ten sonra siçip batirdilar o ayri konu ama sadece seyirlik degildi

Seyirlikten ziyade kötü insanlarin da iyi, iyi insanlarin da kötü olabildigi gösteren bir diziydi. Politika falan da vardi

Dedigim gibi izlemedim ama izleyenlerin konustuguna bakinca seyirlik oldugu anlasiliyor

Basi sonu diye ayri degerlendirmeye ise katiyen gerek yok dizi butundur

Seyirlikten ziyade kötü insanlarin da iyi, iyi insanlarin da kötü olabildigi gösteren bir diziydi. Politik oyunlar, komplo teoriler falan da vardi
5-6 sıçıp batırma diyemeyiz bence ama vasattı yani yer yer iyi yer yer kötüydü. 7-8 ağır sıçış..

Çünkü seyirciye bırakılan,gözden kaçırmış olabileceğin güzel ayrıntılar var

Son sezonlar tırt ama genel olarak iyi bir dizi.O yıllarda Lost'a tarihin en iyi dizisi deniyordu şuan BB ye yapılan muamele gibi gelecek yıllarda Breaking Bad nedir abi ya laflarını duyabiliriz..
Kaçırdığın şey Lost berbat bir final yaparken BB final sezonunda zirveye vurdu her yönden. İzleyici açısından 0 hayal kırıklığı(İhmal edilebilir düzeyde ofc).
Lost ise ortaya binlerce soru atıp çoğunu cevaplamadan bir kısmını da sallama birleştirmeye çalıştıkları bir çırpınış sezonuyla bitirişi yaptı. GOT kadar olmasa da net bir hayal kırıklığıydı. Lost u severim, çerezliktir.

BB en iyidir kötüdür yorumlarına bir şey diyemem ama Lostla arasındaki en büyük fark budur.

Dedigim gibi izlemedim ama izleyenlerin konustuguna bakinca seyirlik oldugu anlasiliyor

Basi sonu diye ayri degerlendirmeye ise katiyen gerek yok dizi butundur

Bence kitapli GoT ile kitapsiz GoTu ayri degerlendirmek lazim

Zira dizi kitaba göre yapildi. Kitaptaki hikayeye göre diziyi yapamadiklarina göre kendi basina dizi yapmaya basladilar iste o zaman da bahsettigin "seyirlik" kategorisine girdi. Ondan önce daha anlamli bir diziydi. Savas, politika, aile, komplolar, dogrular, yanlislar, vs. vs.

Lost cidden büyük hayal kırıklığı yarattı, bu kadar iyi başlayıp bir o kadar kötü bitti. Şu an aynı Sherlock gibi, ilk iki sezon müthiş bir dizi son iki sezonu ile hayal kırıklığı yarattı.

Breaking Bad öyle değil işte. Her sezon üzerine koyarak ilerledi, karakterler çok iyi gelişti ve finali de çok etkileyici bir final idi.

Son düzenleme:
Yuh. Ikinci sezonda kanatlaniyor dizi. Ayni diziden mi bahsediyoruz
Sokakta oradan buraya gezinen sokak zencisinden söz ediyorsan evet.

Boş dizi ve tüm bölümlerine baktım maalesef. Birinci sezonu berbat ve ikinci sezonu birinci sezonundan iyi olduğu doğru olsada inanılmaz vasat senaryoya sahip.

Komik de hiç bulmuyorum açıkçası ama mizah anlayışıma ters gelmiş olabilir.

Zenci hayranlığı olan kişiler için güzeldir bilemem. Bill Cosby komedi dizisi vardı zamanında. Okadar bölümü izlemek zorunda kalmıştım ki tek bir komik tarafına denk gelmemiştim açıkçası.

Kaçırdığın şey Lost berbat bir final yaparken BB final sezonunda zirveye vurdu her yönden. İzleyici açısından 0 hayal kırıklığı(İhmal edilebilir düzeyde ofc).
Lost ise ortaya binlerce soru atıp çoğunu cevaplamadan bir kısmını da sallama birleştirmeye çalıştıkları bir çırpınış sezonuyla bitirişi yaptı. GOT kadar olmasa da net bir hayal kırıklığıydı. Lost u severim, çerezliktir.

BB en iyidir kötüdür yorumlarına bir şey diyemem ama Lostla arasındaki en büyük fark budur.

Senaristler hep işte reyis

Bu JJ Abrahams denen kişi Alias diye bir dizi vardı severek izlerdim hatta bir ara TRT de felan çıkıyordu hala çıkıyor mu bilmiyorum.O dizi underrated çok enteresan bir diziydi.Dizinin en heyecanlı beklentilerin yükseldiği anda bu herif Lost için bu diziyi satıp kaçmıştı.Lost'un sonlarını da berbat ettiler

Elde var 0 durumu açıkçası

Bu Got finalini o yüzden ona benzetiyorum.Senaristler böyle bir teklif geldi mi iş ahlakı 0 oluyor heriflerde.Hemen kaçayım gideyim kurtulayım modunda takılıyorlar

BB bölümlerin başı bile efsane yahu. Her bölümün başında yaptıkları kısa girişler bile ayrı bir heyecan veriyordu.

BB'nin fazlaca övülmesi onu overrated veya kötü bir dizi yapmıyor. Bu diziyi izleyip daha bir kişiden beğenmedim lafı edildiğini duymadım herkes kalitesinin hakkını veriyor. Şimdi Netflix'de sayısız çöp ve abartılan balon dizi yapım var bunlar dururken BB overrated'dır demek filan doğru yaklaşım olmaz. En iyi olup olmadığı da kişiye göre değişebilecek bir şey tamamen subjektif bir konu bir sürü alternatif var sonuçta.

Geri
Üst Alt