Ne dizisi yaw

Evlenip çoluk çocuğa karşınca göreceksiniz uzun yıllara yayılmış senaryoyu

Arefe günü benim veletle kavga ettik, muhabbet edeyim de aramız düzelsin diye"ne olmayı ne yapmayı planlıyorsun büyüyünce " diye sordum

" senden akıllı olsam yeter "dedi

Hala çözmeye çalışıyorum ne soktu bana 7 yaşında ki herif acaba

Babalar daha agir seyler soyluyor genelde

Babam 2 yil evvel
Baslayip sonunu getirebildigin birsey var mi su hayatta demisti
2 yil gecti suan kendisiyle konusmuyorum ama her Allahin gunu o sozunu hatirlarim

Ben de 2 tane taze yazayım başlığa katkımız bulunsun.

Sinner

Tıraş bir dizi. İlk sezon az biraz izlenir ama ikinci sezon tamamen ziyan.

The Shield

İyi mi diyeyim eh işte mi kararsız kaldığım bir dizi. Şu an 4. sezondayım, dizide özellikle 2. sezondan sonra iyi yönde bir ilerleme var. Yalnız tarz olarak belgesel havasında olduğu için aslında aksiyon olarak ya da duygusal olarak etkileyici olması gereken sahneler bile çok yavan çekilmiş, dizinin içine çekilmekte zorlanıyorum. Adam gibi oyunculara ve olaylara odaklanılsa halbuki şahane bir dizi olabilirmiş. Ama çekimler o kadar alelade ki katliam sahneleri bile sıradan görünüyor. İlerleyen sezonlarda ne olur bilmiyorum, kesinlikle kötü bir dizi de değil ama genel kalite olarak bana göre 8.7 alacak bir dizi görünümü vermiyor.

Babalar daha agir seyler soyluyor genelde

Babam 2 yil evvel
Baslayip sonunu getirebildigin birsey var mi su hayatta demisti
2 yil gecti suan kendisiyle konusmuyorum ama her Allahin gunu o sozunu hatirlarim
Ben babama 35 sene öfke besledim

Bu nedir ki, neler söyledi

Şimdi, görmediğim her an eziyet bana

Rabbim eksik etmesin

The umbrella Academy yeni bir diziye başladım.

Netflix yapımı. İlk bölüm fena değildi.

Kahraman filim veyahut dizilere karşı antipatik duyanlar es geçe bilir

The umbrella Academy yeni bir diziye başladım.

Netflix yapımı. İlk bölüm fena değildi.

Kahraman filim veyahut dizilere karşı antipatik duyanlar es geçe bilir

Çok boş netflix yapımları arasında izlediğim en dandik yapım tamamen zaman kaybı ilk sezonu bitirdim bu arada sonuna kadar bekledim bişey olur mu diye yok hiç bişey

Herkesin begenisi farkli tabi. Umbrella academy izlenir fena degil. Ama kesinle onerecegim netflix mini dizisi var. o da when they see us.

ne varsa eskilerde var.

Herkesin begenisi farkli tabi. Umbrella academy izlenir fena degil. Ama kesinle onerecegim netflix mini dizisi var. o da when they see us.
Son yıllarda İzlediğim en iyi kahraman dizilerden birisi açıkçası.

Community de bomba gibi etki etmiş zaten olumlu anlamda. Yalnız sezonun son bölümü bukadar fecih şekilde cliffhanger bırakması acımasızca olmuş izleyenler adına.

1 sene bekle şimdi :(

Dark House Comics özelinde çıkan bir yapım zaten kötü olması pek mümkün değildi.

Bb bence de abartılıyor ama tarihe geçen 1 dizi olduğunu da inkar edemeyiz.

Sorun sahnelere odaklanması olması ve cliffhangerle heyecan yaratması. Bu ilk kez izlerken iyi ama daha çok defa izleyince sıkıcı olmaya başlıyor

The wire ve sopranos gibi dizilerde sahnelerden ziyade karakterlerin gelişimi ön planda oluyor ve maksat hikayeyi anlatmak, izleyiciye vay anasını dedirten tepkiler yaratmamak oluyor

Ama bb yine de özel bir dizi

Yalnız Breaking Bad dizisi genel anlamda karakter gelişimini konu alan bir diziydi. Karakter gelişimiyle, dizinin kurgusu ilmek ilmek işlendi ve 5 sezona yayıldı. Tadında bırakılan bir finalle seyircinin gözünde saygısını kaybetmedi. Bahsettiğin dizileri izlemedim, dediğin konular çok iyi işlenmiştir ama Breaking Bad dizisi de öyle yabana atılacak bir yapım değil.

Karakter gelişimi demişken;

Walter White: Herhalde karakter gelişimi en iyi işlenen karakter bu. Dizinin ilk bölümlerinde pısırık, korkak diye nitelendirebileceğimiz bir adamın finalde elleri titremeden, soğukkanlı bir şekilde cinayet işleyebilen bir canavara dönüşümü çok iyi bir şekilde işlendi.

Jesse Pinkman: Walter'la çıktıkları bu yolda Walter'ın tam tersi Jesse'nin farkındalığı artmış, kazandığı paranın ve içinde bulunduğu bu suç dünyasının ne kadar aşağılık bir yer olduğunu görmüştür. Dizinin son sezonunda parayı bile önemsemeyen, insanlara yardım etmek isteyen bir adama dönüşmüştür.

halka dıye yazınca birden heyecan yaptım samara reisi izliycez diye.
yerli diziymiş

Geri
Üst Alt