Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.926
- 21.020
- 2.233
Italyan mafyasi filan olaya dahil oluyor mu?Ilk 5-6 bölüm öyle. Sonra daha enteresan oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Italyan mafyasi filan olaya dahil oluyor mu?Ilk 5-6 bölüm öyle. Sonra daha enteresan oluyor.
övülüyo. kokoinle tanışan 80ler la gettosu. shieldde de bahsediiodu koko geldi gettolar coştu die.
ki shiled de koko etksiyile oluşan pro-aktif bad trip etkisiyle devam ediyorum ... (
The Wire'i 4 bolum izledim. Acikcasi simdilik efsane olacak hicbir ozelligi yok. Normal bir polisiye dizisi ama yine de izlettiriyor. Tek sorun cok yavas ilerliyor.
The Sinner Season 3
![]()
Simdilik siradan polisiye, hatta vasat. Sukru, 6. bolumden sonra guzellesiyor dedi. Izleyecegimnasi yok ya
hangi polisiyeleri izledin ve sevdn şu ana kdrSimdilik siradan polisiye, hatta vasat. Sukru, 6. bolumden sonra guzellesiyor dedi. Izleyecegim
Simdilik siradan polisiye, hatta vasat. Sukru, 6. bolumden sonra guzellesiyor dedi. Izleyecegim
nothing vasat bout it bubba
gecen bunu yazmistin demek bana dandik dizi kitleyecektin hakberg?
gecen bunu yazmistin demek bana dandik dizi kitleyecektin hakberg?
Mesela su Fargo'nun 1. sezonu guzeldi. Bir de sorun galiba olayin zenci mahallesinde gecmesi. Butun filmler filan zenci mahallesinde gecince bikkinlik veriyor. Ayrica bu dizinin simdilik yavas ilerledigi gercek. 7. 8. bolumleri beklemek gerek. Yine agir ilerleyip action olmazsa True Detective'e gececegim.hangi polisiyeleri izledin ve sevdn şu ana kdr
Hayri dost, insanın dizi ve film keyfi biraz da relatif değil midir?
Italyan mafyasi filan olaya dahil oluyor mu?
vasat diyor
kaliteyle ilgili bir review
imperioliyle baccalieri youtubeda podcast başladılar m8
Mesela su Fargo'nun 1. sezonu guzeldi. Bir de sorun galiba olayin zenci mahallesinde gecmesi. Butun filmler filan zenci mahallesinde gecince bikkinlik veriyor. Ayrica bu dizinin simdilik yavas ilerledigi gercek. 7. 8. bolumleri beklemek gerek. Yine agir ilerleyip action olmazsa True Detective'e gececegim.