Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
3e geçiyorum bu son şansı the wirein
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyuyakalmışım derkenlan yine uyuyakalmisim simdi uyandim devam ediyoruz 2ye
bunu izlerken uyuyakaliyorum hep, baska bi sey izlerken olmuyo hicUyuyakalmışım derken
anormal bir şey değil ki bu![]()

Yok yani saat olarak dedim renktaşımbunu izlerken uyuyakaliyorum hep, baska bi sey izlerken olmuyo hic![]()
bu saatlerde yatip 2 gibi kalkiyorum her günYok yani saat olarak dedim renktaşım
kaç saat uyudun ki sen
İyi bari yalnız değilmişimbu saatlerde yatip 2 gibi kalkiyorum her gün![]()
Sabahin 6'sinda izlersen tabi uyursunlan yine uyuyakalmisim simdi uyandim devam ediyoruz 2ye
yok 10da uyudum bugün o saatler ayık olurum başka bi şey izlerken uyumuyorum bunda uyuyakalıyorum. wire'ı salıp OZ'a devam edecegim üstatSabahin 6'sinda izlersen tabi uyursun
Tabi pikachuyu gordun avatarimda ondan de mi,pikachu her yemek yediginde ekran goruntusu atar misinan itibarıyle pokemona başladım.
çarizard adamdır
lapras ise tam bi şerefsiz
hyrTabi pikachuyu gordun avatarimda ondan de mi,pikachu her yemek yediginde ekran goruntusu atar misin
Sen Japonya'da yaşasan çok mutlu bir insan olursun Sergo öyle hissettim, sende onlar gibi ''cute'' olma haline takık gibisin.Tabi pikachuyu gordun avatarimda ondan de mi,pikachu her yemek yediginde ekran goruntusu atar misin
ilk sezondan sonra beni hiç sarmadı ,bende yarıda bıraktım öylecefargo yarım kalmıştı
netflixte olmadığı için yarım bırakmıştım
başlayayım diyorum