Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.463
- 19.359
- 2.633
slm aleykum adam gibi dizi var mi hicbi yerde
gomorrahya başladın mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
slm aleykum adam gibi dizi var mi hicbi yerde
Sen deyince bakayım dedim,Gareth Evans varmış,kan olmaması düşünülemezdi zaten.İzlerim kesinlikle nasıl haberim olmamış hayret
Full kalite.
Özellikle kan ve vahşete doymak isteyenler için birebir.
Her bir bölümü film tadında. 1 günde bitirdim 9 bölümü. İngilizler bu işi biliyor. 2. sezonu merakla bekliyorum. Final sahnesi muazzamdı.
Luan Reis'e ise söylenebilecek tek şey: Taşşaklarına beton yetmez.
Kesin başla da, başrol eleman için başlayacaksan biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsin.Sen deyince bakayım dedim,Gareth Evans varmış,kan olmaması düşünülemezdi zaten.İzlerim kesinlikle nasıl haberim olmamış hayret
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok,Gareth Evans yönetmen,şu baskın serisinin yönetmeni,tarzı baya kanlı zaten ondan.Oyunculara baktım hiçbirini tanımadım ,niye çok mu geri planda kalıyor ?Kesin başla da, başrol eleman için başlayacaksan biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsin.![]()
Raid serisine bayılırım. O filmi bahsettiğin adamın çektiğinden haberim yoktu. Ama özellikle ilk film dehşetül vahşetti ve burda da özellikle kan sahnelerini vs birkaç hata dışında baya iyi yapmışlar.Yok,Gareth Evans yönetmen,şu baskın serisinin yönetmeni,tarzı baya kanlı zaten ondan.Oyunculara baktım hiçbirini tanımadım ,niye çok mu geri planda kalıyor ?
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gomorrahya başladın mı
yok yaw o taca cikti gibi altyazi sartnamesi oldugu icin
biliom buldum ztn de altyazi takibi gerektirmeyen seyler tercih etmekteyim
Mandalorian 'a basliyorum. H.o.
İlk bölümü seyrettim ,sarışın velet tırt zaten, mevzu siyahi arkadaşmıs,başrol oymusRaid serisine bayılırım. O filmi bahsettiğin adamın çektiğinden haberim yoktu. Ama özellikle ilk film dehşetül vahşetti ve burda da özellikle kan sahnelerini vs birkaç hata dışında baya iyi yapmışlar.
Bu intikam arayan oğul rolündeki abimiz Peaky Blinders'ta oynamıştı ve baya sevilmişti. Geri planda kalmıyor. Ama bir şey söylersem spoiler olur. Zaten 9 bölüm hepi topu. İzledikten sonra konuşuruz istersen.![]()
İlk sezon muazzamdır.True Detective dizisine başladım. İki bölüm seyrettim, oldukça güzel, merak uyandırıcı bir dizi.
Ilk 2 bolum iyiydi, hatta 3 ve 4 de fena degildi. Ama sonra acemice devam ettigangs of londome basladim
iyi heralde gerçi şu gey sahneleri hoş olmuyor. her dizide y görmesek de olur
Katılmıyorum renktaş. Spoiler gibi olmasın da, dizide babasının intikamını almaya çalışan Sean'ı merkeze almışlar gibi görünse de, esasında Elliot'un hikayesini anlatmaya çalışmışlar. Tam bu dediğimi kanıtlarcasına bir sezon finali oluyor zaten.Ilk 2 bolum iyiydi, hatta 3 ve 4 de fena degildi. Ama sonra acemice devam etti
Ilk 2 bolum iyiydi, hatta 3 ve 4 de fena degildi. Ama sonra acemice devam etti