Full kalite.
Özellikle kan ve vahşete doymak isteyenler için birebir.
Her bir bölümü film tadında. 1 günde bitirdim 9 bölümü. İngilizler bu işi biliyor. 2. sezonu merakla bekliyorum. Final sahnesi muazzamdı.
Luan Reis'e ise söylenebilecek tek şey: Taşşaklarına beton yetmez.
Sen deyince bakayım dedim,Gareth Evans varmış,kan olmaması düşünülemezdi zaten.İzlerim kesinlikle nasıl haberim olmamış hayret

GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yok,Gareth Evans yönetmen,şu baskın serisinin yönetmeni,tarzı baya kanlı zaten ondan.Oyunculara baktım hiçbirini tanımadım ,niye çok mu geri planda kalıyor ?

Raid serisine bayılırım. O filmi bahsettiğin adamın çektiğinden haberim yoktu. Ama özellikle ilk film dehşetül vahşetti ve burda da özellikle kan sahnelerini vs birkaç hata dışında baya iyi yapmışlar.

Bu intikam arayan oğul rolündeki abimiz Peaky Blinders'ta oynamıştı ve baya sevilmişti. Geri planda kalmıyor. Ama bir şey söylersem spoiler olur. Zaten 9 bölüm hepi topu. İzledikten sonra konuşuruz istersen. :)

Raid serisine bayılırım. O filmi bahsettiğin adamın çektiğinden haberim yoktu. Ama özellikle ilk film dehşetül vahşetti ve burda da özellikle kan sahnelerini vs birkaç hata dışında baya iyi yapmışlar.

Bu intikam arayan oğul rolündeki abimiz Peaky Blinders'ta oynamıştı ve baya sevilmişti. Geri planda kalmıyor. Ama bir şey söylersem spoiler olur. Zaten 9 bölüm hepi topu. İzledikten sonra konuşuruz istersen. :)
İlk bölümü seyrettim ,sarışın velet tırt zaten, mevzu siyahi arkadaşmıs,başrol oymus :)Bir kurtlar vadisi durumu varmış bakalım.

Gangs of London guzel dizi . Ne olmasini isterdim derseniz siddet ve kan 1 2 sahne fazladan olabilirdi ama begendim. Ingilizler adam kesip dogramayi iyi biliyorlar.

True Detective dizisine başladım. İki bölüm seyrettim, oldukça güzel, merak uyandırıcı bir dizi.

Ilk 2 bolum iyiydi, hatta 3 ve 4 de fena degildi. Ama sonra acemice devam etti
Katılmıyorum renktaş. Spoiler gibi olmasın da, dizide babasının intikamını almaya çalışan Sean'ı merkeze almışlar gibi görünse de, esasında Elliot'un hikayesini anlatmaya çalışmışlar. Tam bu dediğimi kanıtlarcasına bir sezon finali oluyor zaten.
2. sezonda çarşı çok karışacak...

Geri
Üst Alt