True Dedective bayadır başlamak istiyordum anca başlayabildim 1. sezon efsane Interstaller'dan tanıdığımız Matthew McConaughey'de var müthiş rol yapıyor.

Bir sene önce başladığım Succession'ı an itibariyle bitirdim. 9/10 puan veriyorum.

Karakterler muazzam yazılmış. Güzel bir aile hesaplaşması.

Ne kadar zengin olursan ol sevgi ile yürütemediğin otorite ile yaşatmaya çalıştığın, birbirine düşen çocukların olduğu ailenl dağılmaya mahkumdur. Çocukların içsel savaşları koskaca şirketin ellerinden gitmesine sebep oldu. Logan aşağılık bir baba karakteri

black mirror tarzı her bölüm başka konuyu başka oyuncularla anlatan diziler hariç bişey izlememeye özen gösteriyorum. en kral filmin 3 saatte anlattığı olayı 4-5 sezon filan sündüre sündüre izlemek yorucu geliyo artık.

az önce this is us ın ilk bölümünü izledimde bir dizi bu kadar güzel az başlamıştır heralde.
son bi kaç sahnede böyle bişey hiç beklemiyordum

F9h_yUgXIAAlcr0

Succession'da zar zor 4. sezonun ortasına gelebildim. Bazı diziler vardır insanı yoran bu da onlardan. İzlerken yoruluyorum. O kadar boş hatta boştan da öte rezil karakterler, o kadar olmayan bir senaryo, o kadar aptal diyaloglar var ki sırf Brian Cox üstat var diye başlamıştım, onunla bile gitmiyor dizi (o olmadan çöplük zaten). Dizide kendini yerine koyup düşünebileceğin bir tane karakter olmaz mı? Tam 1. sezon sonunda bir şeyler olacak gibiydi dizide, kendini Kendall'ın yerine koyabilecek konuma getirmişlerdi, sonra dayanamayıp onun da içine ettiler.

İmdb'de aldığı puan tamamen yalan dolan. Dramı dram değil, komedisi komedi değil, Logan hariç hiçbir karakter 2 dk ciddi olamıyor. Tek tutunduğu dal gerçekçilik. Bu olaylar, diyaloglar gerçek midir, büyük ihtimalle gerçektir. Muhtemelen bunların hayatı bu kadar boş ve salaktır. Ama dizisini çektiler diye izlenir olmuyor.

3/10

True Detective bitirdim 1'nci sezon en iyi diziler sıralamasında kendine yer bulur 2'nci sezon ilk sezon gibi olmadı ama temposuyla açığı kapattı 3'ncü sezon daha çok 1'nci sezona benziyor ama bu seferde temposu çok yavaş ilerledi.

Geri
Üst Alt