Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.417
- 11.890
- 773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harry Potter benzeri diyebilirim, bir büyü evreninde, büyü gücü olmayan Mash'ın başından geçenleri anlatıyorHocam konu nedir ?

Çizgi fillim mi bu

Cigom önerini dikkate alarak şimdi başlıyorumEkli dosyayı görüntüle 239864
yilin dizisi benim icin.
harika bir dönem dizisi, çok iyi bir polisiye ve ayakları yere basan bir bilim kurgu.
bana göre netflix'in en iyi işlerinden biri olmuş. dark'dan ziyade benzetilecekse predestination'a benzetilmesini daha uygun buluyorum.
Hiç pişman kalmicaksin caaanimin içiCigom önerini dikkate alarak şimdi başlıyorum![]()
Buna da bakayım ekinimthe killingi bilmiyorum ama polisiye, seri katil, gerilim dedigin icin sunu tavsiye ederim. alman yapımıdır, saglamdır.
Ekli dosyayı görüntüle 242209
Kızıl goncalar dizisinin bugunku sezon finali bölümü , yakın gecmis türk dizi tarihinin en iyi bölümü olabilir. Ulan madem böyle dizi yapıyordunuz 20 senedir nerdeydiniz be senaristler ?
Ef sa ne dizi. Zaten RTÜK'ten 3 ay ceza almasından belliydi.şapka çıkartıyorum.
önünde saygı ile eğiliyorum
onyargisiz kesin izleyin.
dizi aslında gerçekle de çok yakın bence.çok net bi biçimde şeriat mı istiyorsunuz alın size şeriat diyerek şeriatçıların zalimliğini yüze vurdu tarikatlar da böyledir muhtemelen ılımlı müslümanlar ve taliban kafasındaki tehlikeliler arasındaki güç savaşı belki halka çok yansımıyor ama muhakkak ikilik var. önemli olan bu tarikatlardaki ılımlı müslümanları radikalleşmekten uzaklaştırabilmek.Ben de ilk kez izledim bu akşam merak ettim ya keşke biraz bilgim olsaydı karakterlerle ilgili ..
Bu arada Kuş uçusunun ilk 2 sezonu fena değildi ama 3.sezon bok gibi olmuş belli ki 4 de gelecek..