Az önce sezon finali yapan KİZİLCİK SERBETİ , Türk dizi tarihinin en kaoslu ,gerilimli ve gerçekçi dizi finalini yapmıştır

Aşkı memnu finali kurtlar vadisi kumarhane sahnesi finali falan hikaye

Vakti olan finalin son 20 dakikasını izlesin TARANTİNO MU YONETTİ MUBAREKK

Az önce sezon finali yapan KİZİLCİK SERBETİ , Türk dizi tarihinin en kaoslu ,gerilimli ve gerçekçi dizi finalini yapmıştır

Amca amca derken cocugu goturene kadar izledim. Valla gercekcilk 10 uzerinden 2 bile degil

Görkem in vazo atışı efsaneydi o nasıl vazo atma la

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Battlestar Galactica
Mükemmel bir dizi. Harika! Olağanustü! Fevkalade, Muhteşem, Müthiş, Nefis, Debdebeli, Harikulade, Şahane,

Yıllardır Çukur da Çukur diyor herkes, Amazon'da başladım bakmaya 4. bölümdeyim. Yani kötü dizi değil de senarist kardeşim Godfather 1'den hepimiz etkilendik, tek sen izlemedin. Bari bu kadar gözümüze sokmasaydın :asd: Ne gönderme yaptınız be kardeşim...

Vallaha siz nasıl oturup saatlerce bir sürü bölümünü izleyebiliyorsunuz bu Türk dizilerinin merak ediyorum. Kurtlar Vadisi'nin orijinal hikayesini ayırarak söylüyorum, ilerlemiyor abi diziler. Hep aynı salak muhabbetler, aynı Amerikanvari konuşmalar diyaloglar. Her bölüm 2 saat, ciddi emek de var ama gerek yok abi, yap 45 dakika tadında bırak. İzlerken yoruluyorum, bunu izleyeceğime başka neler yapabilirim diye düşünüyorum sürekli.

youtube a düştü mü

diziyi izlemiyorum, ancak - ekliyeyim istedim ;

yeni sezona dair ilk buyuk surpriz - sebnem bozoklu takviyesi .

saglam galatasaraylidir. gstv de bir iki kez konuk oldugu yayinlar oldu.
birin de sanirim erkan kolcak ile katilmisti.

saygi ve selamlar

jake ağabeyin dizisi
house of dragons 2. season
bi de yeni bi star wors dizisi var

filmi izlemiştim ağabey, ortalama idi hatırladığım üzre
ben de aynen filmini izlemistim sevgili hayri. aslin da bi sekilde cizgi romanini okumayi da istiyorum. filmin ve dizinin ilk cikisidir - orj cizgi romani .<->

le transperceneige .​

filmin yonetmeni klas isimdir nazarimda . uzakdogu sinemasi baglamin da saglam eserleri var.,tahminim izlemissindir .

*diziyi izlesem mi tam emin degilim. . . ilk sezondan bugune 12 yonetmen gorev almis dizi de. bu bayagi yuksek bir rakam.

* izlemeye dair oncesin den senin neznin de sorayim istedim.

nacizane
dizi de cok tuttugum 2 oyuncu yer aldigindan
jennifer connelly ~ sean bean ,,
bi yanim basla diyor .

ki,
yaz icerisin de aradan cikarmayi dusunuyordum, bir kac sezon surdugu icin halen net karar veremedim.

saygi ve selamlar .

ben de aynen filmini izlemistim sevgili hayri. aslin da bi sekilde cizgi romanini okumayi da istiyorum. filmin ve dizinin ilk cikisidir - orj cizgi romani .<->

le transperceneige .​

filmin yonetmeni klas isimdir nazarimda . uzakdogu sinemasi baglamin da saglam eserleri var.,tahminim izlemissindir .

*diziyi izlesem mi tam emin degilim. . . ilk sezondan bugune 12 yonetmen gorev almis dizi de. bu bayagi yuksek bir rakam.

* izlemeye dair oncesin den senin neznin de sorayim istedim.

nacizane
dizi de cok tuttugum 2 oyuncu yer aldigindan
jennifer connelly ~ sean bean ,,
bi yanim basla diyor .

ki,
yaz icerisin de aradan cikarmayi dusunuyordum, bir kac sezon surdugu icin halen net karar veremedim.

saygi ve selamlar .

aldığı puanlamalar açısından pas geçilmeye aday bir yapım gibi duruyor
ztn filmle benzeşiyorsa çok da izlenmeyi hakedecek bişey değildir... İmho

Geri
Üst Alt