MV5BYThkYTQzOWUtOGEzMy00NzQxLTgyNmQtMTg2YWQyYjMyNGI1XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

İki düşman Londra suç ailesi olan Harrigan’lar ve Stevenson’lar arasında, imparatorlukları yıkma ve hayatları mahvetme tehdidi oluşturan öl ya da öldür savaşında güç ele geçirilmeyi bekliyor. Çatışmanın ortasında kalan ve tehlikeli olduğu kadar yakışıklı da olan ’çözümleyici’ Harry Da Souza, karşıt güçler çarpıştığında sadakatin nerede yattığını çok iyi biliyor. Krallıklar karşı karşıya gelirken, sınırlar aşılacak ve tek kurtuluş garantisi var: Her şeyin üstünde aile.

Paramounta ana avrat sövüyorum.

tek seferde ver olm bütün sezonu işte hırb

Beyler Bozkır, Kuzgun, Alef, The Killing tarzı dizi önerir misiniz ? Yerli ya da yabancı

Beyler Bozkır, Kuzgun, Alef, The Killing tarzı dizi önerir misiniz ? Yerli ya da yabancı
the killing'i izlemedim. digerleri saglam yerli eserlerdir nazarimda ozellikle alef ve bozkir .
Hiçbirini izlemedim tarif edermisiniz
hayri'cim bi tik sasirdim izlememis olmana , en az birini izlemissindir diye dusunmustum.
^sayet , mistik , gizemli polisiye gerilim yerli isler den hoslaniyorsan ,bir sans verebilirsin bence .
Baba hepsi polisiye, seri katili bulmaya çalışıyorlar.
sevgili aziz , asagida yazacaklarim simdilik al acele aklima gelenler , daha sakin bir kafayla listeyi uzatabilirim gerek gorulurse .

izlemediysen ;

masum ( hikayesi disinda kadro kalitesi ve oyunculuklar cok iyi ) ,
yarim kalan asklar ( bunu izledigime cok memnun olmustum . muazzam bir is ortaya cikarmislar)

film olarak ; ejder kapani .

yabanci cok var bi ara listemden bakip yazarim .

saygi ve selamlar .

the killing'i izlemedim. digerleri saglam yerli eserlerdir nazarimda ozellikle alef ve bozkir .

hayri'cim bi tik sasirdim izlememis olmana , en az birini izlemissindir diye dusunmustum.
^sayet , mistik , gizemli polisiye gerilim yerli isler den hoslaniyorsan ,bir sans verebilirsin bence .

sevgili aziz , asagida yazacaklarim simdilik al acele aklima gelenler , daha sakin bir kafayla listeyi uzatabilirim gerek gorulurse .

izlemediysen ;

masum ( hikayesi disinda kadro kalitesi ve oyunculuklar cok iyi ) ,
yarim kalan asklar ( bunu izledigime cok memnun olmustum . muazzam bir is ortaya cikarmislar)

film olarak ; ejder kapani .

yabanci cok var bi ara listemden bakip yazarim .

saygi ve selamlar .
Suatım The Killing izle ben böyle bir şey görmedim. Listeye bunları da ekliyorum. Sen de bidenesin 👀😍

Geri
Üst Alt