- 21 Haziran 2011
- 27.322
- 7.377
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AynenArjantin'de geçen donma dizisi mi?
![]()
İki düşman Londra suç ailesi olan Harrigan’lar ve Stevenson’lar arasında, imparatorlukları yıkma ve hayatları mahvetme tehdidi oluşturan öl ya da öldür savaşında güç ele geçirilmeyi bekliyor. Çatışmanın ortasında kalan ve tehlikeli olduğu kadar yakışıklı da olan ’çözümleyici’ Harry Da Souza, karşıt güçler çarpıştığında sadakatin nerede yattığını çok iyi biliyor. Krallıklar karşı karşıya gelirken, sınırlar aşılacak ve tek kurtuluş garantisi var: Her şeyin üstünde aile.
![]()
Beyler Bozkır, Kuzgun, Alef, The Killing tarzı dizi önerir misiniz ? Yerli ya da yabancı
Baba hepsi polisiye, seri katili bulmaya çalışıyorlar.Hiçbirini izlemedim tarif edermisiniz
Baba hepsi polisiye, seri katili bulmaya çalışıyorlar.
BidenesinOutsider, undoing, sharp little objects gibi ürünleri sevebilirsiniz heis
the killing'i izlemedim. digerleri saglam yerli eserlerdir nazarimda ozellikle alef ve bozkir .Beyler Bozkır, Kuzgun, Alef, The Killing tarzı dizi önerir misiniz ? Yerli ya da yabancı
hayri'cim bi tik sasirdim izlememis olmana , en az birini izlemissindir diye dusunmustum.Hiçbirini izlemedim tarif edermisiniz
sevgili aziz , asagida yazacaklarim simdilik al acele aklima gelenler , daha sakin bir kafayla listeyi uzatabilirim gerek gorulurse .Baba hepsi polisiye, seri katili bulmaya çalışıyorlar.
Suatım The Killing izle ben böyle bir şey görmedim. Listeye bunları da ekliyorum. Sen de bidenesinthe killing'i izlemedim. digerleri saglam yerli eserlerdir nazarimda ozellikle alef ve bozkir .
hayri'cim bi tik sasirdim izlememis olmana , en az birini izlemissindir diye dusunmustum.
^sayet , mistik , gizemli polisiye gerilim yerli isler den hoslaniyorsan ,bir sans verebilirsin bence .
sevgili aziz , asagida yazacaklarim simdilik al acele aklima gelenler , daha sakin bir kafayla listeyi uzatabilirim gerek gorulurse .
izlemediysen ;
masum ( hikayesi disinda kadro kalitesi ve oyunculuklar cok iyi ) ,
yarim kalan asklar ( bunu izledigime cok memnun olmustum . muazzam bir is ortaya cikarmislar)
film olarak ; ejder kapani .
yabanci cok var bi ara listemden bakip yazarim .
saygi ve selamlar .
Fimler fena değildi fakat bunun bişiye benzeyeceğini sanmam
Orjinaline asla yaklasamaz
King snape'in rolune bide utanmadan siyahi aktore vermisler
skandal ustune skandal
Siyahilere problemimiz yoktur ahbert
yok o acisindan degilde, snape herzaman beyaz olmustur. kitaplardada oyle, siyahi aktore verilmeis beni icimden ters.
Yoksa king denzele falan hayraniz.