Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.234
- 5
- 1.483
Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz
Vampire Diaries
Gideri var
Vampire Diaries
Gideri var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prison Break tarzı hapishane dizisi sevenler mutlaka THE O.Z izleyin muhteşem tek kelimeyle !
Ben de onu arıyorum zaten hapishane dizi ya da filmlerine bayılıyorum zaten. The Oz u çoğu sitede ilk bölümler yok silinmiş. İzleyebileceğim görüntü kalitesi iyi bir site bilen?
Boyle abartilan dizi'ye kurban olsunlar
.Lost'mu abartilmis?Boyle abartilan dizi'ye kurban olsunlar
.
Keske hep boyle ABARTILAN bir dizi ciksa![]()
Ben de aynı fikirdeyim.Lost genel konu ve kurgu olarak ve özellikle ilk 2 sezonu ilgi çekse de son derece abartı bir dizi olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle hak ettiğinden fazla reklamı yapıldı.
Mükemmel bir dizi izlemek isteyenlere önerim Breaking Bad'dir.Lost falan hiçbir konuda yanına yaklaşamaz.
İlk sezonu yavaş ilerlesede daha sonra bu dizide kitliyor adamı şahsen Lost'a gore bencede guzel bir dizi bası sarmasada ılk sezonun sonlarına dogru degerını gosterıyor, bircok arkadasımında favorı dızısı buda listeye eklenebilir atlamısımGuzel tavsıye
Dizideki o kara mizah var ya o bitiriyor beni.Bir adam Lise'de Kimya hocalığından uyuşturucu baronlarının savaş sebebi haline nasıl gelebilir onu görüyorsun.Muhteşem yaBen de gelmişken ufak bir liste yapayım bari
1) Band of Brothers
2) Breaking Bad
3) House MD
4) How I Met Your Mother
5) Supernatural
Listenin devamına Homeland ve Game of Thrones da eklenebilir ama onlar daha yeni dizi olduğu için klasik denilemez.
Game of Thrones şimdiden listeleri alt üst etti daha 2. sezonu diye abartmak istemiyorum ama gelmiş geçmiş en iyi dizi olabilir doğru işlenmeye devam ederse Vampir Günlüklerinide bilmiyorum izliyormusun renktas ama oda suan liste bası dizilerden Alacakaranlık film serisinden daha cok keyif aldığım bir dizi özelliklede Bulgar fıstık Nina Dobrev(22 yasında) Katherine haline bitiyorum izlemediysen konusu ilgini çekiyorsa tavsiye ederim.
Bir bakayım Vampir Günlükleri'ne.Teşekkür ettim tavsiye için.