Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Prison Break tarzı hapishane dizisi sevenler mutlaka THE O.Z izleyin muhteşem tek kelimeyle !

Prison Break tarzı hapishane dizisi sevenler mutlaka THE O.Z izleyin muhteşem tek kelimeyle !

Ben de onu arıyorum zaten hapishane dizi ya da filmlerine bayılıyorum zaten. The Oz u çoğu sitede ilk bölümler yok silinmiş. İzleyebileceğim görüntü kalitesi iyi bir site bilen?

Hayatımda izlediğim en iyi dizi the x-files dır. dizide oyunculuklar okadar iyiki bi süre sonra onlarla birlikte 3.bir ajanmışsın gibi hissetmeye başlıyorsun. bence tam bir kült tür. bilimkurgu polisiye seven arkadaşlara tavsiyemdir. ben şahsen 9 sezon +3filmide izledim. hatta emir gibi 2-3 kez izledim.

fekat ben bu tarza yakın fringe ve warehouse13 dizilerinden aynı zevki almadım. x-files kıvamında bir dizi önerebilcek varmı.

The Vampire diaries konusu itibariyle ilk 2 sezon alacakarnlıgı andırsada dizi olarak cok kalıtelı olmus

Supernatural anlatmaya gerek yok gercekten guzel dizi

Gossip girl bu tarz dizilerin ilk iki sezonları sarıyor ondan sonrası bayıyor herkez biriyle cıkıyor yatıyor sonrada herkez ayn masada oturup arkadasmıs gibi takılıyolar resmen grup olayı yanı

Chuck biraz basit gibi olsada benım sevdıgım dızılerden ama 5. sezonu morgan bılgısayar olunca tadı kactı bıraz ama yınede morgan super bı karakter kopuyrum onu ızlerken resmen

Merlin fazla sarmıyor cerez bır dızı yanı 10 bolum ızlemeyıp ızlemeye baslasanız bısey fark etmeyen dızılerden

Spartacus ilk sezonu ozellıkle efsa bır dızı efektler ozellıkle muthıs

Lost abartı yapılan bir dizi ılk sezonları ıyıdı ama para kazanma amaclı dızıyı uzattıkca ıcıne ettıler

Prisson Break en iyi dizilerden biri ozellikle baslarda acayıp sarıyor kıtlıyor adamı

House cerez bir dizi ben o kadarda basarılı bulmuyorum sahsen

Mad Man tek kelime EFSANE

How I Met Your Mother gulmek isteyenler için tavsiye bazı bolumlerı catlatana kadar gulduruyor

Camelot seyredılebılır fena olmayan bir dizi merlin diziside zaten camelottagecıyor bu bıraz daha kalıtelısı konu olarakta daha gercekcısı

Dexter bence guzel dizi paso kecıp biciyor işte anlatmaya gerek yok

Game of Thrones Bu diziyide tavsiye uzerıne ızlemeyı basladım zaten 2. sezonu daha bence kalıtelı bır dızı

Yabancı dızı ızlemek ısteyen arkadaslar bu sıte gercekten kalıtelı ve guncel tavsiyedir reklam degıl ! yabancidiziizle.com

Homeland ilk sezonu sadece 12 bölüm olsada gerçekten yılın en iyi dizilerinden biri.

Lost'mu abartilmis? :asd: Boyle abartilan dizi'ye kurban olsunlar :asd:.

Keske hep boyle ABARTILAN bir dizi ciksa :D

Lost'mu abartilmis? :asd: Boyle abartilan dizi'ye kurban olsunlar :asd:.

Keske hep boyle ABARTILAN bir dizi ciksa :D

Abartıdan kasıt dizi planların dısında gelıstı, sırf para kazanmak ıcın diziyi baydılar uzattılarda uzattılar ne yapıcaklarını sasırdılar resmen, yinede butun sezonlarını göz önüne alırsak bence ilk 3 e gırebılecek bir dizi değil, kaldıkı bunu butun amerıka bıle elestırdı sırf maddi amaclı senaryonun degıstırılıp uzatılmasını. Belkide fazla yabancı dizi izlemediysen bu yuzden sana 1 numara gelebilir ulkemızde yapılan dızılerle alakaları yok cunku, The Vampire Diaries'ın orta seviyeli bir bolumu bizim ulkemizde turk filmi diye yayınlansa tarihin en iyi filmi diye gecer her bolumu kalıte senaryo işleyiş oyunculuk akıcılık acısından film keyfi veriyor hatta geciyor herkezin kendi fikridir benim listemde Lost ilk 3'e giremez.

Belki daha önceden yazmış olabilirim ama yabancı dizi diyince aklıma gelen ilk ve tek dizi Prison Break'dir. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim :yenieek:

Ben de aynı fikirdeyim.Lost genel konu ve kurgu olarak ve özellikle ilk 2 sezonu ilgi çekse de son derece abartı bir dizi olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle hak ettiğinden fazla reklamı yapıldı.

Mükemmel bir dizi izlemek isteyenlere önerim Breaking Bad'dir.Lost falan hiçbir konuda yanına yaklaşamaz.

20 - 30 tane cıvarı yabancı dizi izlemişimdir işte zaman oldurmek adına ama bazılarının yeri ayrı oluyor

The Vampire Diaries

Game of Thrones

Prisson Break

Spartacus(ozellikle ilk sezonu)

MadMen

Bence bu diziler diğerlerinden kalite olarak ayrılan diziler.

Ben de aynı fikirdeyim.Lost genel konu ve kurgu olarak ve özellikle ilk 2 sezonu ilgi çekse de son derece abartı bir dizi olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle hak ettiğinden fazla reklamı yapıldı.

Mükemmel bir dizi izlemek isteyenlere önerim Breaking Bad'dir.Lost falan hiçbir konuda yanına yaklaşamaz.

İlk sezonu yavaş ilerlesede daha sonra bu dizide kitliyor adamı şahsen Lost'a gore bencede guzel bir dizi bası sarmasada ılk sezonun sonlarına dogru degerını gosterıyor, bircok arkadasımında favorı dızısı buda listeye eklenebilir atlamısım :) Guzel tavsıye

İlk sezonu yavaş ilerlesede daha sonra bu dizide kitliyor adamı şahsen Lost'a gore bencede guzel bir dizi bası sarmasada ılk sezonun sonlarına dogru degerını gosterıyor, bircok arkadasımında favorı dızısı buda listeye eklenebilir atlamısım :) Guzel tavsıye

Dizideki o kara mizah var ya o bitiriyor beni.Bir adam Lise'de Kimya hocalığından uyuşturucu baronlarının savaş sebebi haline nasıl gelebilir onu görüyorsun.Muhteşem ya:) Ben de gelmişken ufak bir liste yapayım bari

1) Band of Brothers

2) Breaking Bad

3) House MD

4) How I Met Your Mother

5) Supernatural

Listenin devamına Homeland ve Game of Thrones da eklenebilir ama onlar daha yeni dizi olduğu için klasik denilemez.

Dizideki o kara mizah var ya o bitiriyor beni.Bir adam Lise'de Kimya hocalığından uyuşturucu baronlarının savaş sebebi haline nasıl gelebilir onu görüyorsun.Muhteşem ya:) Ben de gelmişken ufak bir liste yapayım bari

1) Band of Brothers

2) Breaking Bad

3) House MD

4) How I Met Your Mother

5) Supernatural

Listenin devamına Homeland ve Game of Thrones da eklenebilir ama onlar daha yeni dizi olduğu için klasik denilemez.

Game of Thrones şimdiden listeleri alt üst etti daha 2. sezonu diye abartmak istemiyorum ama gelmiş geçmiş en iyi dizi olabilir doğru işlenmeye devam ederse Vampir Günlüklerinide bilmiyorum izliyormusun renktas ama oda suan liste bası dizilerden Alacakaranlık film serisinden daha cok keyif aldığım bir dizi özelliklede Bulgar fıstık Nina Dobrev(22 yasında) Katherine haline bitiyorum izlemediysen konusu ilgini çekiyorsa tavsiye ederim.

Game of Thrones şimdiden listeleri alt üst etti daha 2. sezonu diye abartmak istemiyorum ama gelmiş geçmiş en iyi dizi olabilir doğru işlenmeye devam ederse Vampir Günlüklerinide bilmiyorum izliyormusun renktas ama oda suan liste bası dizilerden Alacakaranlık film serisinden daha cok keyif aldığım bir dizi özelliklede Bulgar fıstık Nina Dobrev(22 yasında) Katherine haline bitiyorum izlemediysen konusu ilgini çekiyorsa tavsiye ederim.

Bir bakayım Vampir Günlükleri'ne.Teşekkür ettim tavsiye için.

Marchlands

20110304060517!Marchlands.png

5 bölümlük mini dizi, gerilim, hayalet temalı. Dizide Terra Nova'nın Dr. Shannon'ı Shelley Conn da oynuyor. :)

Marchlands, aslında bir hayalet öyküsü. Alice'in Marchland'deki hayaleti, aynı evde farklı dönemlerde yaşamış olan (1968, 1988, 2010) üç ailenin hayatını kabusa çevirmiştir. Bu heyecanlı oyun, Ruth'un, kızının trajik ölümünün gizemini çözerek Alice'in ruhunu özgürlüğe kavuşturmak için çıktığı yolculukla devam eder.

Son sayfalara baktım sadece ama kmise bahsetmemiş Battlestar Galactica'dan.Benim için efsane dizi budur. Yukarıda Lost'tan bahsetmişsiniz fazla uzattılar diye ama bu dizi sadece 4 sezon sürdü gereksiz uzatma yapmadan tadında bitirdiler.. Herkese tavsiyemdir.

The Secret Circle. Cok guzel bir dizi fakat biraz basit gibi ama yinede cok guzel.

Geri
Üst Alt