Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Abi ne yazması Coupling'i izlememişsin :) Hemen indirip başlıyorsun zaten 4 sezon. 4. sezonu izlemesen de olur. Her sezonda 6-7 bölüm var.

İnferno ve İsrail'li Kız bölümlerini izledikten sonra yorumlarını bekliyor olacağım :asd:

(aman ha US versiyonu iğrenç, UK olan)

coupling gelmiş grçmiş en komik dizidir, how i met your mother falan ondan esinlendi hep :D

Coupling'i indirmeye başladım tamam, vurmayın. :)

Az bölüm var, ilk önce "Yanlış mı indiriyorum acaba" falan dedim de sonra araştırdım, öyleymiş.

coupling gelmiş grçmiş en komik dizidir, how i met your mother falan ondan esinlendi hep :D

How I Met Your Mother'ın esinlenmediği dizi mi var :) Biraz o diziden biraz bu diziden, hangi dizi tuttuysa ondan çalıp çırpıp arka arkada diziyorlar :)

Sırf bu araklama çabaları yüzünden dizide devamlılık diye bir şey bırakmadılar. 1 sene önce arabalardan korkan adam 1 sene sonra sürat tutkunu olduğu için ceza yiyor falan :) Aniden barda daha önce olmayan bir karakter beliriyor, sonra kayboluyor.

İzliyorum ama gıcık da oluyorum o diziye. :D

Dün Vampire Diares'e başladım 5 bölum falan izledim ama fazla sarmadı, devam ederiz yine ama Nina Doberva için devam ederim. :D

Şimdi Coupling'i indirmeye başladım.....:)

Coupling ben de indireyim izlemedim onu (:

İnene kadar 2-3 bölüm TBBT yapayım bari. :)

Bu arada bilgi olsun Coupling neredeyse tamamen seks esprileri ve muhabbeti üzerine kurulu diyebiliriz, bilginiz olsun :)

Ayrıca tekrar belirtiyorum iki tane Coupling var..Jack Davenport'un oynadığı BBC versiyonunu indireceksiniz, öbürü rezil.

Sene olmuş 2012 hala Coupling izlemeyenler var yuhhhhh

Lost.. Bu diziye cogu abartı felan demiş katılmıyorum.Bence cok guzel bir dizi 4. sezonda ki ufak bir ayrıntı 6. sezonda karşınıza cıkabiliyor.sırlar falan gayet guzel.

Prison Break..Michael Scofield gibi bir dehayı izlemek muthiş bir keyif.Muthiş bir kacış planı ve devamı.Cok ince detaylar guzel işlendiğinde boyle guzel bir dizi ortaya cıkıyor.

Heroes..sonların doğru biraz saçmalasada ilk sezonu efsane olan bir super kahraman dizisidir.Peter Sylar kapışmaları için bile izlenir :)

The 24..Bir CTU ajanının devleti için yaptıklarını anlatan kocaman bir efsanedir.Jack Bauer'i izlemek kadar keyifli bir şey yok :)

Supernatural..Her dinden efsaneleri inceleyen bir dizi.2 avcı kardeş.hayaletinden iblisine avlıyorlar.Kıyamet fln guzel bir dizi.

Spartacus..Bir gladiatör dizisi super bir dizi.efektler ve konu harika.

The Walking Dead.. 1. sezonu harika olan bir dizi.her ne kadar 2. sezon durağan da olsa 1. sezon için değer.zombi dizisi böyle olur .d

The Event..super başlayıp biraz duraksayan ama sonlara dogru tekrar guzelleşen bir dizi malesef iptal edildi.

The Cape..Bir super kahraman dizisi benim sevdiğim bir dizi ama bu da iptal edildi.

The 4400..100 yıl içinde kaybolan 4400 kişinin doğa ustu guclerle geri gelmesini anlatan guzel bir dizi.

The Vampire Diaries..Her ne kadar başları genclik dizisi gibi olsada biraz sabredmenize değecek bir dizi.Vampirler Kurtadamlar Cadılar Hayaletler ortalık fena karışıyor.

The Confession..Bir Web dizisi izlemenizi tavsiye ederim Kiefer Sutherland başrolde.

Falling Skies..Uzaylılar dunyayı işgal etmiş kalan bir grup direnişçiyi anlatan bir dizi.

Visitors..Dunyayı ziyaret eden uzaylıların iyi niyetli olmadıgını bilen bir grup (Beşinci Kol).onlarla mucadele eder.

Terra Nova..Beklediğim aksiyonu bulamasamda.Beni saran bir dizi.2149 da mahvolan dunyadan kurtulup.her şeye en baştan başlamak.ilk çağlar vs.. gayet guzel bir dizi.

Strike Back..İngiliz SAS ekiplerinden John Porter,atıldığı orduya bir görev için geri çağırılır ve macera başlar :).2 sezonda 2 efsane asker daha goruceksiniz kesinlikle mukemmel bir dizi.

Bunlar benim izlediğim diziler.pişman olduğum olmadı cok şükür :)

Şimdi de Homeland e başlayacağım :)

Two and a half men

How i met your mother

The big bang theory

Friends

Bunların dışında sağlam komedi dizisi önerecek olan var mı? Ama torrenti, altyazısı falan olanlardan. Bazılarını bulamıyorsun..

Blue Mountain State.

Dexter,Breaking Bad,Prison Break, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory,Misfits,OZ.

Shameless'ı kimse önermemiş ama bence gayet eğlenceli bir dizi izlenir güzeldir

Friends'e güldüğüm kadar hiçbir diziye filme gülmemişimdir.

Coupling'i indirip ilk bölümünü izledim.

Hoşuma gitti, muhtemelen bu hafta içinde bitiririm. :)

İlk bölüm itibariyle en iyi etkiyi bırakan, dizinin üstüne kurulabilitesi yüksek ismi Susan gibi geldi bana..

Coupling'i indirip ilk bölümünü izledim.

Hoşuma gitti, muhtemelen bu hafta içinde bitiririm. :)

İlk bölüm itibariyle en iyi etkiyi bırakan, dizinin üstüne kurulabilitesi yüksek ismi Susan gibi geldi bana..

Abi dün size önerdikten sonra ben de oturup bir daha izledim. 1. bölüm çok sıradan diğerlerine göre o kadar diyeyim :D

Dizi bir karakter üzerine kurulmuyor ama Jeff yardıracak ileride. Jeff favori karakter oluyor yani.

Ama kendisi 3. sezon sonunda diziyi bırakıyor ve nispeten düşük tempoda bir 4. sezon oluyor.

beyler true blood hiç söylenmemiş unutmayalım vampirli dizi argo küfür +18 dir spartacüsün vampir versiyonu diyebiliriz :)

Geri
Üst Alt