Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Game of Thrones- Prison break benm favorilerim. Gerçi herkes izlemiştir bunları. Komedi olarak How I met your mother güzel Will&Grace var bi de o da fena değil komedi arıyosanız izleyin. The O.C ve Friday Night Lights bunlarda gençlik diziler. The O.C güzeldir ama sıkabilir bi süre sonra, Friday night lights iyi baya.

Yabancı dizi olarak lost ve prison breakin tamamını izledim dextere başladım 5-6 bölüm sonra sıkıcı geldi.Akıcı,aksiyonlu,gizemli,heyecanlı dinamik dizi tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar.İyi forumlar herkese:)

Hocam person of interesti izle derim..Zaten Lost oyuncuları var dizide yani göz aşinalığın olur, JJ Abrams imzasıyla..

Ayrıca abim sağolsun ne kadar izleme desemde beni de alıştırdı 7 sezon izledim STARGATE SG-1 öneririm.Gizemli ve akıcı , aksiyonda var yer yer : )

The Mentalist. Cok izlemedim ama cok iyi bir dizi, tamamini izlemeyi dusunuyorum. Sirf Samon Baker icin bile izlenir.

Prison Break izlediğim en müthiş dizidir açık ve net. Lost'a 2 sezon baktım sarmadı.

Son zamanlarda Blue Mountain State izledim, Amerikan pie tadında diyebiliriz.

Supernatural iyidir hoştur fantastiktir .

Chuck hoştur (Yvonne Strahovski takip edin bomba hatundur )

Merlin var oda fantastik tarzda.

The walking dead var harika bir zombi dizisi.

Game Of Thrones harika bir fantastik dizi.

Heroes Yine fantastik güzel bir dizi.

Spartacus zaten bilmeyen kalmadı.

Angel var Vampir konulu eski bir dizi.

Dexter 4. sezona kadar diretmeme rağmen sarmadı bıraktım :)

How I Met Ur Mother bombadır harika bir komedidir.

The Big Bang Theory harika bir komedi yine.

House Md Hastane orjinli bir dizi. Barşolde nam-ı diğer House var. :)

Hung Anlatmayım açın izleyin beyler.

Kyle Xy var olmadık yerde bitti dizi, kriz den etkilenmişti sanırsam.

The OC gençlik dizisi.

One Tree Hill Basketbol orjinli gençlik dizisi.

Battlestar Galactica'yı izlemeyen en yakın zamanda izlesin.İzlemeyeceklerse en yakın camdan atlasınlar

Revenge nasil bir dizi? 1,2 bolumune biraz baktim TV'de fena degil gibi.

Beyler Lost, Prison, Spartacus, Vampire diaries, Walking dead falan bunları izledim şimdi de komedi izlemek istiyorum. Sizce en sağlam komedi dizisi hangi?

How i met your mother, Big bang theory....?

Battlestar Galactica'yı izlemeyen en yakın zamanda izlesin.İzlemeyeceklerse en yakın camdan atlasınlar

Hocam elimde arşivi mevcut geçen seneden beri duruyor, bunun filmlerini izlemeden konu derinliğini kaçırmam değil mi ?

Kaçırırsın abi. Ben salak gibi ilk bölümü izledim. Children of Gods'ı hiç bir şey anlamadım. Sonra ilk filmi izledim (1994) her şey bir anda yerine oturdu.

Yani illa izlemem diyorsan gene olur olmaz değil. Ama ilk bölümler, bu kim, niye böyle, ne alaka gibi sorular sorarsın sık sık.

Bir de ileride çıkan karakterler ve bazı muhabbetlere şaşırırsın anlamayıp :)

Filmler değil zaten tek film en başı anlatıyor. Diğerleri bildiğim kadarı ile dizi finalleri. 10 sezon falan sonra izlenecek şeyler.

Beyler Lost, Prison, Spartacus, Vampire diaries, Walking dead falan bunları izledim şimdi de komedi izlemek istiyorum. Sizce en sağlam komedi dizisi hangi?

How i met your mother, Big bang theory....?

Friends Nuray..O dediğin dizilerin hepsi Friends'in çakması. Sen beni dinle. (BBT biraz daha Seinfeld tadında gerçi)

bak sana bir şey paylaşacağım ben yazdım %100 gerçek, en ufak abartma yok. sözlükte yazmıştım.

---

bir başka sözlük'te bir yorum vardı bu dizi ile ilgili.

söz konusu arkadaş (nickini ve nerede gördüğümü hatırlamıyorum kusura bakmasın), friends'e başlıyorum yazıyor sözlüğe ve çok şanslısın, ne güzel, izlemediğin onca bölüm var türü mesajlar alıyor. bir anlam veremiyor buna.

aradan 4 ya da 5 ay geçiyor. bu olayı hatırlatan yeni bir yazı yazıyor ve şimdi diyor, final bölümünü izledim ve bana o mesajları atanları çok iyi anlıyorum.

ben diziyi 2. kere falan bitirdiğimde, arkadaşıma izlemesi için baskı yapıyordum. o da klasik bir tüketici gibi, yaa how i met var yaa, eski dizi sarmaz yaa, 10 sezon nasıl izleyeyim yaa, falan diyordu. ben de ona bu yorumları göstermiştim. saçma demişti. abartıyorlar öyle şey mi olur.

zar zor başlattım diziye, haziran ayı sonuydu sanırım. fena değilmiş bir bölüm bir bölüm daha dedi. beraber çok izleyemedik şehrine döndü. ama eş zamanlı izlemeye çalıştık elimizden geldiğince.

dün gece bitirdi sonunda. bana ben ne yapacağım dedi. 10. sezonu izlemeyeyim, sonraya bırakayım demiştim dedi, ben şimdi ne yapacağım dedi. 3-4 bölüm joey dizisi izledi, sonra seinfeld'e başladı, sonra supernatural izledi (hepsi aynı gün) adeta sevgilisinden ayrılıp onu unutmaya çalışan biri gibi.

kız arkadaşımı sordu, izledi mi tüm diziyi diye. yok dedim sadece 1. sezonu izledi. ne şanslı dedi, izlemediği onca bölüm var.

Kaçırırsın abi. Ben salak gibi ilk bölümü izledim. Children of Gods'ı hiç bir şey anlamadım. Sonra ilk filmi izledim (1994) her şey bir anda yerine oturdu.

Yani illa izlemem diyorsan gene olur olmaz değil. Ama ilk bölümler, bu kim, niye böyle, ne alaka gibi sorular sorarsın sık sık.

Sonradan bakınca vay anasını felan diyorsun güzel oluyor.:D

Bu dizide tek takıldığım nokta o kayıt yapılan kasetler.:D

Ben daha 3. sezonun başındayım Onur, hangi kaset :asd:

Ben daha 3. sezonun başındayım Onur, hangi kaset :asd:

b-481622-dinleyin_geceler_kaset.jpg

Valla bildiğin buna kaydediyorlar sesi.:D

2'de geçiyor muydu bilmiyorum.

muhahaah Battlestar Galactica'yı daha yeni izliyorlar muahaaah :asd: [mesaj verilmistir]

Hatırlayamadım onları.

2. sezonda Tobin Bell'in konuk olduğu bir bölüm vardı (Jigsaw dersem tanır herkes :D) Primitif'siniz falan diyordu bizimkilere çok iyiydi o bölüm :) Nox'un yanına gönderiyordu sonra.

Asgard halkını bir kere gördüm hala, Thor'un gemisi falan. Hep bir kere gördüm merak ediyorum ama çok zaman olmuyor izlemeye bu ara.

Filmler değil zaten tek film en başı anlatıyor. Diğerleri bildiğim kadarı ile dizi finalleri. 10 sezon falan sonra izlenecek şeyler.

Hocam şimdi izleyipte aşırı derecede bilgileneceksem izlemeyeyim daha iyi :) Ben spoiler olmasın diye fragman bile izlemiyorum düşün artık :) Ama diziyi izleyipte sanki bir diziyi 2. sezondan başlayıp bu adam kim, bu kim ola ki diyeceksem izleyeyim filmi :D

Hocam şimdi izleyipte aşırı derecede bilgileneceksem izlemeyeyim daha iyi :) Ben spoiler olmasın diye fragman bile izlemiyorum düşün artık :) Ama diziyi izleyipte sanki bir diziyi 2. sezondan başlayıp bu adam kim, bu kim ola ki diyeceksem izleyeyim filmi :D

Tamam benim kafadansın sen de. Televizyonda bile bir şey izleyeceksem ilk 10 dakikası kaçsa, kesinlikle bakmam (yanımdakiler izlese bile) sonra gider netten baştan izlerim.

Filmi izle sen zaten film de güzel. Ama dizi daha güzel bence. Çünkü film tek konuda geçiyor. Direk diziye başlarsan baya baya kafan döner. Bir de ilk bölüm çift bölüm. 80 dk olayı anlamaya kasarsın :D

Geri
Üst Alt