Cevap: Yabancı Dizi Önerileriniz

Cult daha 1. sezonu güzel dizi Prison Break te sübyancı olan karakter bu filmde başrol oyuncusu olmuş ve harika oynuyor.

Banada lost ve sıpartaküs tarzı dizi önerin beyler. Yalnız fazla yiyişmeli olmasın. Komşular yanlış anlıyor sonra. :D

-wilfred

-sons of anarchy

-bored to death

:ka21:

wilfred komedi dizisi Ted filminin tv show versiyonu ama ayi yok kopek var

sons of anarchy gangster crime action fln iste guzel ama

bored to death komedi/crime buda guzel bi dizi

ekleme; American Horror Story'de cok kral dizi

Bir ara yeltenir gibi oldum ama izlemekten vazgeçtim. Lost tarzı mı? Ters köşe çok mu? İzlerken hamiktir diyor musun? Bana bunlar lazım. :D

Hiçbir dizi Lost tarzı olamaz hocam o bambaşka birşey :D Şöyle söyleyim Lost kadar sorulara boğmuyor seni ama hamiktir olayı bolca çıkar karşına :) Bir günde 9-10 bölüm birden izlersin o derece bağımlılık yaratır..Sana lazım olan herşey var kısacası :yenieek:

Hiçbir dizi Lost tarzı olamaz hocam o bambaşka birşey :D Şöyle söyleyim Lost kadar sorulara boğmuyor seni ama hamiktir olayı bolca çıkar karşına :) Bir günde 9-10 bölüm birden izlersin o derece bağımlılık yaratır..Sana lazım olan herşey var kısacası :yenieek:

Kaçıncı sezonda şuan?

Banada hep biten dizi denk gelir zaten. Daha yürürlükteyken takip edemedim bir türlü. :D neyse önerin için teşekkürler. Yarın ilk bölümüne bi bakayım.

Bak hocam harbi pişman olmazsın, garanti veriyorum :) Zaten bu dizide Lost'un yaratıcısı tarafından yapıldı, o yüzden sürüklememe gibi bir ihtimali yok :yenieek:

İngilizce alt yazılı dizi izlemeyi düşünüyorum da buna uygun hangi dizi var?

Özellikle, fazla ağır bir dili olmasın (tıbbi terimler vs. gibi).

Mizahi dizileri tavsiye ederim o konuda.

Friends, How I Met Your Mother tarzı nispeten eğlencelik diziler daha uygun olur.

Seinfeld, Its Always Sunny...gibi dizilerin ki biraz ağır kaçabilir seviyeni bilmiyorum ama.

kfsuq.jpg

Millet Jennifer Aniston hayranıyken, biz Courtney Cox derdik,Lisa Kudrow'a el sallardık. :)

Bu yaz izlemeyi düşünüyorum tekrar eski günlerin hatrına,geçen gün aklıma esti birden.Eski dizi bombardımanı yapacağım:D

Prison Break, bakmadiysaniz kacirmayin, cok iyi bir yapim :yenieek:

Bates Motel (TV Series 2013– ) - IMDb

Suna bakan varsa kisa bir yorum alabilirmiyim? Psycho filminin modern uyarlamasiymis sanirim.

Pek dizi izlemem, ama ilgimi cekti biraz. Bölümlerin birikmesini bekliyorum:)

Mizahi dizileri tavsiye ederim o konuda.

Friends, How I Met Your Mother tarzı nispeten eğlencelik diziler daha uygun olur.

Seinfeld, Its Always Sunny...gibi dizilerin ki biraz ağır kaçabilir seviyeni bilmiyorum ama.

İngilizcem genel olarak iyi terimler işin içine girince anlamakta zorlanıyorum.

Daha önce tavsiye ettim mi bilmiyorum ama komedi dizilerinden laf açılmışken : That '70s Show...diyorum

Mila Kunis ve Ashton Kutcher'ın ünlendiği efsane dizi :

İngilizcem genel olarak iyi terimler işin içine girince anlamakta zorlanıyorum.

O zaman dediğim gibi hafif dizilerden git. 40 dk lık ve daha uzun diziler çok yorar başın ağrır valla. Seinfeld tarzı dizileri de anlamakta güçlük çekebilirsin sıkılırsın.

Friends veya How I Met Your Mother derim. Friends'i özellikle öneririm, hem inanılmaz güzel bir dizi olduğu için hem de dizide Ross gibi grammer nazi bir karakter olması iyidir :D Chandler'ın laf oyunları ve sarcasm'ı da senin için challenge olur.

Bir ara yeltenir gibi oldum ama izlemekten vazgeçtim. Lost tarzı mı? Ters köşe çok mu? İzlerken hamiktir diyor musun? Bana bunlar lazım. :D

Fringe'in ilk 4 sezonu muhteşemdi benim için bir çırpıda bitti ama 5.sezonun konusu hoşuma gitmedi sıktı ilk 4 sezonu 2-3 hafta gibi kısa bir sürede bitirmeme rağmen 5.sezon 2-3 ay önce final yaptı buna rağmen bölümlerin yarısı duruyor :)

Benim izlediğim ilk yabancı diziler Two and Half Men, How ı Met Your Mother'dı sonra Spartacus efsanesi ile tanıştım. Chuck, Fringe vs devam etti. Ben böyle alışmıştım deneyebilirsin :)

Geri
Üst Alt