Yanlış hatırlamıyorsam sen kolonicilik ve korsan dönemlerini seviyordun.Bu diziye çok sağlam bütçeyle girdiler büyük ihtimalle yürür bu yapım.

Hadi bakalım umarım kıvırırlar. Çünkü bu yapımlar hep birbirinin kopyası olmuştur. Yakın zamanda veririm notumu zaten 3-4 bölüm olsun da :D

İşini gücünü bırak ve Breaking Bad'e başla.

Torchwood'u hic izleyen oldu mu? Bugun tesadufen tvde gordum biraz; etkileyici buldum. Trailerine baktim fena degildi. Izlemeyi dusunuyorum da izleyen olduysa fikrini merak ediyorum.

Aktif olarak izlediklerim ve yeni bölümlerini beklediklerim:asd: : Sherlock , Suits , Criminal Minds , The Blacklist , Agents of Shield , The Walking Dead , Homeland , Continuum , Person of Interest , Two and a Half Men , How I Met Your mother ve The Big Bang Theory.

Bitirdiklerim : Friends , Prison Break , Chuck , Fringe

Hepsini tavsiye ederim.:DD

Under the Dome baya saglam. Stephen King kitabindan uyarlanmis. Arrow baya iyi. Game of Thrones, ve Walking Dead efsane.

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

yeni diziye başlayacam lakin breaking bad ve supernatural arasında kaldım

Bu devirde hala izlememis kaldiysa Prison Break ( vurmayin ben daha 6 ay once izledim :) :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazmışızdır ama eski sayfaları okumayanlar atlamasın diye yazalım tekrar.

Battlestar Galactica

Stargate SG1

X-Files

Coupling UK

bunları izleyeylim, izletelim.

True detective'e bakın derim.

Ayrıca başroldeki adamın 97deki contact filmini bilimkurgu seven biri kesinlikle izlesin.

Nasıl ilerliyor ? Fragmanlarda beğenmiştim ama izlemedim.

Daha 4 bölüm yayinlandi yavas yavas olaylar aciga cikiyor. Fakat akici bir dizi. Dizi tek mekanda geciyor bir arastirma merkezinde. Ilerde dizi arastirma merkezinin disina tasinir mi tasinmaz mi bende soru isareti. Uzun süreli bir dizide sadece tek mekanda tutarlarsa cekimleri bunaltici olabilir.

-Boardwalk Empire (Mafya dizi, Amerikada 100 sene önceki mafya hakkinda çok dogru bilgilerle bir enteresan dizi)

-Two And A Half Men - Charlie Sheen gitmeden önce

-Spartacus: Blood & Sand, Vengeance ve War of the Dammed.

1. Önerim Masalları konu alıp güzel bir yarı korku yarı ekşın birazcık polisiye hale getiren Grimm

2013_0912_Grimm_Hero1_Template_04_970x400_S.jpg

2.Önerim Üç Silahşörlerin dizi versiyonu The Musketeers

p01q2624.jpg

3.Önerim, Korsan maceralarını ekrana taşıyan Black Sails

header.jpg

True Detective'e başladım 2 gün önce ki zaten 3 bölümü var daha. Aşırı beğendim. Biraz sıkıcı gelebilir insanına göre. Onun dışında yeni izlediğim Black Mirror diye 2 sezon 6 bölümlük bir mini dizi var. Bilim kurgu, her bölüm yeni bir konu. İlginç ve özgün bir yapım, fena değil. House of Cards aynı şekilde değişik bir yapım, güzel. Bir de birkaç yabancı sitede olumlu yorumlar görüp Les Revenants'a bakmıştım. Fransız yapımı. Güzeldi. Bunlar dışında Dexter, Sherlock, Vikings, Hannibal, Game of Thrones aklıma gelenler. Tabi hepsinin üstünde Breaking Bad :)

Tüm dizileri izliyorum hepsi güzel

True Detective'e başladım 2 gün önce ki zaten 3 bölümü var daha. Aşırı beğendim. Biraz sıkıcı gelebilir insanına göre. Onun dışında yeni izlediğim Black Mirror diye 2 sezon 6 bölümlük bir mini dizi var. Bilim kurgu, her bölüm yeni bir konu. İlginç ve özgün bir yapım, fena değil. House of Cards aynı şekilde değişik bir yapım, güzel. Bir de birkaç yabancı sitede olumlu yorumlar görüp Les Revenants'a bakmıştım. Fransız yapımı. Güzeldi. Bunlar dışında Dexter, Sherlock, Vikings, Hannibal, Game of Thrones aklıma gelenler. Tabi hepsinin üstünde Breaking Bad :)

Dexter'ın yeri farklı :)

Geri
Üst Alt