Fringe ; Game of Thrones ve Prison Break Olmeden izlenmesi gereken dizilerden takiben

Lost , Hereos , Breaking Bad , Vikings , Da Vinci's Demons

Benım hyatımda ızledıgım en ıyı kurgu dizi brekıng bad. Turkıyede degerı bılınmıyor amerıkada mıllet aksamları barları dolduruyor bu dızı ıcın

renktaş genç popilasyonun 3te 2si bu diziyi izledi sen ne diorsunkine :)

d7c18718502a444a1a88227b0915de84-1395673990.jpg

4.uncu bolumunde.

Su an baya iyi ilerliyor. Aktorler saglam.

Series_logo_for_The_100.png.jpg

2.inci bolum.

baya kaliteli, hikayede iyi, tavsiye ederim. Aktorler'de hafif acemilik var ama zamanla oturacak gibi.

arkadaşlar how ı met your mother diye 1 dizi keşfettim sakın izlemeyen gerzekçe espriler izleyiciyi 5 yaşındaki çocuk yerine koyan bir yapısı var lütfen izlmeyen yayılmasın türkiyemizde gençlerimizin humor kabiliyetini tecavüze etmesin

arkadaşlar how ı met your mother diye 1 dizi keşfettim sakın izlemeyen gerzekçe espriler izleyiciyi 5 yaşındaki çocuk yerine koyan bir yapısı var lütfen izlmeyen yayılmasın türkiyemizde gençlerimizin humor kabiliyetini tecavüze etmesin

Yeni mi çıktı ilk defa duyuyorum ismini. Sen öyle diyorsan bu dizi tutmaz bence.

# tapatalk #

turk dizisi mi

Şu an izlediklerim bunlar, hepsi de iyi :D

The Walking Dead

The Musketeers

Game Of Thrones

The Following

Person Of Interest

Perception

Revolution

Arrow

Vikings

Hannibal

Sherlock

Black Sails

Da Vinci's Demons

Cok dandik dizi hic baslama. Big Bang Theory yada Two and a half man daha iyi bundan.

arkadaş çevrem inatla viking'i öneriyor izle diye

sen bilirsin ama got başlıyor onu izliyceksin nasılsa. got sezonu bitirince vikings e başlarsın hem bölümleri birikmiş olur bekleyip durmazsın hemde ne izlesem diye aramamış olursun o boşluğuda iyi bir şekilde doldurursun

d7c18718502a444a1a88227b0915de84-1395673990.jpg

4.uncu bolumunde.

Su an baya iyi ilerliyor. Aktorler saglam.

8 Nisan'da başlayacakmış Cnbc-e'de...Tanıtımlarında gördüğüme göre metafizik olaylarla alakalı. Stephen King'in "doğaüstü güçlere sahip küçük kız" profilini anlatan hikayelerine benzettim,bakalım ...

sen bilirsin ama got başlıyor onu izliyceksin nasılsa. got sezonu bitirince vikings e başlarsın hem bölümleri birikmiş olur bekleyip durmazsın hemde ne izlesem diye aramamış olursun o boşluğuda iyi bir şekilde doldurursun

bende o yüzden sallıyorum dizi çok biriksin biraz :asd:

Geri
Üst Alt