True Detective bitti ya ağlayacağım valla. Uzun süredir bu kadar beğendiğim bi dizi olmamıştı. Var mı bunun yerine koyabileceğim bi dizi piyasada?

@Yunus Emre Görürsen yaz kank sen biliyosundur.

True Detective bitti ya ağlayacağım valla. Uzun süredir bu kadar beğendiğim bi dizi olmamıştı. Var mı bunun yerine koyabileceğim bi dizi piyasada?

@Yunus Emre Görürsen yaz kank sen biliyosundur.

Aynen hannibal da felsefe var vahset var sanat var agir dizi

Oz olur ondaki hayat adina verilen mesjlar iyi ve entrikanin ALLAHI VAR

House of card var politik lakin ince mesajlar kara bir mizah var ve KEVIN SPACY VAR

Death Note her zamanki gibi ters köşe yapmaya çalışırken finalinde batırdı maalesef.Yinede 36 bölüm hatırına bir bölümü görmezden gelebilirim sanırım.

Bu tarz şeyleri çok okudum. Düşündüğüm şey olmaz umarım :D

Bitmedi mi yav? :D Gerçi bitmesne gerek yok son sezon komple göz yaşı :D

en son hannibal s02'yi bitirdim. ilk sezon'a kiyasla cok daha iyiydi.

@Özgür Aslan reyis

takvim defterin müsaitse sıkıştır bunu biryere. icinde her bölüm bol bol psikoloji muhabbeti de dönüyor, seversin büyük ihtimalle:DD

Oha bu mesajı yeni gördüm. Sen 1 sene önce ben dizi izlemem diyordun iyice dizici oldun ha. Hannibal bildiğimiz Lecter olan mı? İyiyse bakalım.

Friends'i ne yaptın?

Bitmedi mi yav? :D Gerçi bitmesne gerek yok son sezon komple göz yaşı :D

Oha bu mesajı yeni gördüm. Sen 1 sene önce ben dizi izlemem diyordun iyice dizici oldun ha. Hannibal bildiğimiz Lecter olan mı? İyiyse bakalım.

Friends'i ne yaptın?

Sınavlar vardı bu sıralar. Bitiririm 1 haftaya :D

Bu mesajdan sonra dur lan bakalım neymiş bu diye başladım diziye ilk 2 bölümü izledim hoşumada gitti ama şu gavurlar gay muhabbetinin bokunu da çıkarıyor arkadaş. Yemin ederim midem bulandı artık.

Dizinin garip bir etkisi var ağır ilerliyo gibi ama bırakamıyosun bi zaman sonra bağımlısı oluyosun en azından bana öyle oldu. Gay muhabbetine gelirsek bence hoşumuza gitmese de gerçekçiliği arttıran bir detay. hayatın bir gerçeği ki amerikan dizilerinde sıkca işleniyo zaten :D

3770e-1.jpg

Dizinin garip bir etkisi var ağır ilerliyo gibi ama bırakamıyosun bi zaman sonra bağımlısı oluyosun en azından bana öyle oldu. Gay muhabbetine gelirsek bence hoşumuza gitmese de gerçekçiliği arttıran bir detay. hayatın bir gerçeği ki amerikan dizilerinde sıkca işleniyo zaten :D

Sıkça işlendiği için midem bulandı zaten. Hangi diziyi izlesem oğlanlar yiyişiyor. :asd:

Kafanı çevirip sesi kısabilirsin ben öyle yapıyorum :D

Onu yapıyorum zaten ama olur olmadık zamanda çıkıyorlar, ee evdekilerde aynı olur olmadık zamanda odaya girince sıkıntı yaşanıyor müdür. Biraz bizide düşünmeleri gerekiyor. Yeminle artık dizileri sesi kısık izliyorum. :asd:

Friends'i ne yaptın?

demi öyle birsey demistim, zevkler cabuk degisiyor iste:DD

ya millet ballandira ballandira anlatinca insan merak ediyor haliyle. daha bakmak istedigim breaking bad, six feet under, person of interest, house of cards var ohoo.

hannibal'a gelirsek evet bildigimiz hannibal. kitaplarda gecen olaylar + yeni fikirler güzel bir sekilde harmanlanmis. kamera kullanimi, oyunculari, kasvetli havasi falan hersey dört dörtlük. ilk sezon bazen rölantide gidiyor zaman zaman (standalone bölümler) ama sonlara dogru kalite daha da yükseliyor. 2.sezonun zaten her bölümü müthis (gecen ay sezon finali yapildi). toplam 26 bölüm simdilik.

friends s03 hazirda bekliyor usb'de ama baslayamadim henüz digerlerine bakmaktan.

unutmadan sen naptin asil 'hakiki detektiv'i' ?

Onu yapıyorum zaten ama olur olmadık zamanda çıkıyorlar, ee evdekilerde aynı olur olmadık zamanda odaya girince sıkıntı yaşanıyor müdür. Biraz bizide düşünmeleri gerekiyor. Yeminle artık dizileri sesi kısık izliyorum. :asd:

Son sezonda olduğum için ne zaman o işe girişiceklerini anlayabiliyorum sayelerinde reflekslerim de gelişti :D

Geri
Üst Alt