Uzun zamandır yabancı bir dizi takip etmiyordum. Ama Gotham'a başlayacağım galiba.

Hikayesi çok ilgi çekici.

Official Extended Trailer | GOTHAM | FOX BROADCASTING - YouTube

DC Comics’in ünlü kahramanı Batman’in şehri olarak bildiğimiz Gotham’ın, Batman'den öncesini anlatacak dizi; Polis Departmanı’nda çalışan James Gordon’ı merkezine alacak. Bruce’un Batman’e dönüşme yolculuğuna eşlik edecek Gordon, şehirdeki pek çok kötü adamla da mücadele edecek. Ayrıca Penguen, Kedi Kadın, Bilmececi ve Zehirli Sarmaşık gibi Batman evreninin birçok ünlü karakteri; gençlik halleriyle Gotham’da arz-ı endam edecek.

Buyuk bir keyifle Doctor Who izliyorum. Yeni cekimleri yani 2005 sonrasi. Cok keyifli yag gibi akiyor bolumler.

Gotham'ın ilk sezonunu indirdim. Yarın başlamayı düşünüyorum.

Beklentim büyük, umarım yanıltmaz.

45148.jpg

İzlemeyen cok şey kaçırır

Sopranos ve Six Feet Under bitirdim son olarak dizi arıyorum final yapmış olsun mümkünse bekletmesin beni.

Forever diye bir dizi var polisiye arayanlar için ama fantastik öğelere de sahip. Daha doğrusu fantastik öğeler üzerine kurulu, polisiye de içeriyor. Daha yeni başladı 10 bölüm olmadı şöyle bir plota sahip. Sürükleyici gibi ama sadece 1-2 bölüm baktım.

"A 200-year-old man works in the New York City Morgue trying to find a key to unlock the curse of his immortality."

Renktaş Breaking Bad'i 2 kez izledim yalnız :) Kurgu açısından fazlasıyla mükemmel. Dizinin ilk 2 ve son sezonun ilk 2 bölümünü izlemek bile yeter o karakterlerdeki değişim vs. mükemmelligi görmek için.
Fakat House M.D. 'nin yeri bir başkadır bende. Ben de ironik bir yorum yaptım. Küfürlü bir videoya gerek yoktu :)

Renktaş Breaking Bad'i 2 kez izledim yalnız :) Kurgu açısından fazlasıyla mükemmel. Dizinin ilk 2 ve son sezonun ilk 2 bölümünü izlemek bile yeter o karakterlerdeki değişim vs. mükemmelligi görmek için.
Fakat House M.D. 'nin yeri bir başkadır bende. Ben de ironik bir yorum yaptım. Küfürlü bir videoya gerek yoktu :)

İroni'nin farkında olduğum ve ironiyle karışık House M.D'yi yerip BB'yi gömdüğün için bu güzide sahneyi paylaştım renktaş, üstüne alınma. :)

Ben House'un ilk sezonunda sıkılmıştım. Tüm bölümler birbirinin aynısı.

Bir hasta geliyor. Hastalığını çözmeye çalışıyorlar bu arada House sıradan bir kaç hastaya laf sokuyor. Hastalığı çözemeyen diğer ekip House'a geliyor, hacı abi lütfen gel bak diye yalvarıyorlar. House önce burun kıvırıyor sonra birşey ilgisini çekiyor. Biraz araştırıyor bir teşhis koyuyor ama uyguladığı tedavi işleri daha kötü ediyor veya etkisiz kalıyor. Tam adam gitti artık gömelim derken, House bir anda mevzuya uyanıp adamı kurtarıyor.

Birebir bu akışta 15 bölüm izledikten sonra bırakmıştım sıkılıp. Kalite mi? Kalite..Ama beni sarmadı.

Geri
Üst Alt