Death Note'tan sonra Kaii'ye başladım anime. Kesinlikle tavsiye ederim beklediğimden iyi çıktı. Death Note'tan sonra sarabildiğim 2.anime oldu.

rome-s1.jpg

:H

Berserk nasıl çok uzun zaman önce bir bölüm izleyip bırakmıştım

Death Note'un boşluğunu doldurur mu ?

Dizi başlangıcı felan çok iyidi.Yorumlarda tartışmasız gelmiş geçmiş en iyi anime yazanlar felan gördüydüm

İlgi uyandırmıştı bende sonra favorilere attım öyle duruyor hiç bakmadım

O nasıl detay alalım :D

Direkt izle biraderim güzel bir anime. Konu insan eti yiyen hortlaklar etrafında dönüyor ve bunlar yakalayıp öldürmeye çalışan birimler var. Tabi ana karakterimiz hortlak bir hatuna vurulur kahve falan sohbet derken kızı eve bırakayım derken buna saldırır tenha bir yerde. Tam yaralı halde bizim elemanı öldürecekken hortlak kızımızın üstüne koca moloz yığınları düşer tabi bu saldırı bir inşaat alanın gibi bir alanda olur. Ardından ameliyata alırlar bizim elemanı ve ölen hortlak kızın organlarını eklerler. Sonra kendisi yarı insan yarı ghoul olmak üzere maceralara başlar. Güzeldir tavsiye ederim berbat anlatmış olabilirim.

Madem Anime muhabbeti donmus ben de suyun oteki yakasindan onereyim.

Kore dizileri cok romantiklerden onermeyecegim daha genele hitap eden.

I'm Sorry, I Love You
Gu Family Book
Secret
49 Days

Yok romantikli olsun kizla izleyecegim derseniz

A Love to Kill
Secret Garden
My Girlfriend is a Gumiho (bu hem cok komik hem baya duygusal)

Madem Anime muhabbeti donmus ben de suyun oteki yakasindan onereyim.

Kore dizileri cok romantiklerden onermeyecegim daha genele hitap eden.

I'm Sorry, I Love You
Gu Family Book
Secret
49 Days

Yok romantikli olsun kizla izleyecegim derseniz

A Love to Kill
Secret Garden
My Girlfriend is a Gumiho (bu hem cok komik hem baya duygusal)

Pek sevmiyor musun abi Japon animelerini.

Sevmiyorum degil de cok uzunlar be abicim. Bitmiyor. Death Note superdi mesela basladi bitti :D Naruto, O korsan cocuk falan milyon bolum.

Kore dizileri 1 sezon suruyor %90

Aynen katılıyorum abi ama şu Tokyo Ghoul mutlaka izle 2 sezon çıktı şimdilik 13 bölüm falan. Naruto filler koya koya bitiremediler :asd22:. Uzun olanlardan Bleach güzeldi birde. Death Note zaten tam bir efsane.

Şöyle GOT gibi bi dizi bulsam keşke. Shameless'ta araya girdi bu da. Şöyle akacak bi dizi bulamıyorum. House Of Cards var bi ona da başlayamadım.

Geri
Üst Alt