The Good Wife (TV Series 2009– ) - IMDb

Good Wife. Hukuk ve Politika üzerine bir dizi. Hukukla ilgili olduğu zamanlar çok güzel yalnız politikaya girdikçe dizi sallanmaya başlıyor.

Başroldeki ablanın enteresan bir hayatı var. Kocası Başsavcıyken usulsüzlük iddiasıyla hapse girmiş, kadın evi nasıl çekip çeviririm derken üniversiteden eski bir arkadaşının avukatlık bürosuna giriyor. 13 yıl boyunca hiç avukatlık yapmadığı için başlarda afallıyor. Yalnız sezonlar ilerledikçe işler çok değişmeye başlıyor. 6 sezonun tamamını bitirdikten sonra ilk sezonu hatırlayınca şimdi çok tuhaf geliyor. Nereden nereye diyorsun.

Güzel bir dizi. Hukukla ilgili olduğu için epey bir genel kültür kasabilirsiniz bu diziyle. Tabi Amerikan hukuku bizimkinden çok farklı ama dosyalara öyle açılardan bakıyorlar ki ne kadar kurgu da olsa vay be diyorsunuz. "İpten alma" deyimini defalarca görüyorsunuz bu dizide. İnanılmaz ufak detayların önemini fark ediyorsunuz. Bir de benim gibi mahkeme atmosferi ilginizi çekiyorsa bu diziyi çok seversiniz.

Dizide sağlam oyuncular oynuyor, sürekli yeni birileri gelip gidiyor. Özellikle Kalinda Sharma gibi çok orijinal bir karakter var dizide. Her dizide olmayan karakterlerden.

Ballers 8/10

basroller; the rock ve denzel washingtonun oglu...ayrica hot tub time machine'deki kel beyaz adam da var.

Wayward Pines fena değil, yaz sezonunda gideri var.

Castle Dizisini herkese içtenlikle öneriyorum...komedi, dran, action...ne ararsanız var...bir şans vermeye değer...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Mr. Robotu şiddetle tavsiye ederim.

Pek müthiş değil ama Dark Matter de nadir iyi dizilerden.

Beyler etkileyici bir dizi vay be diyebileceğim bir dizi var mı ? (presion breaki izledim)

Beyler etkileyici bir dizi vay be diyebileceğim bir dizi var mı ? (presion breaki izledim)

latest

Breaking bad le frings e ne diyorsun ?

Game Of Thrones adında anlaşılacağı gibi taht oyunları

Her türlü içerik bekleyebilirsin yani :)

Fringe beklentilerini tam karşılayamabilir ama Bilim-Kurgu tarzında çok sağlam dizi

Breaking Bad'de hastası olabileceğin tarzda bir dizi.

Senin yerinde olsam Game Of Thrones-Dexter-Breaking Bad-Lost'un pilot bölümlerini izler hangisi hoşuma giderse onunla devam ederdim

Geri
Üst Alt