O kadar dizi izledim çoğu Dexter'le yarışamaz. Müthiş dizi. Bana da eskiden biraz kıytırık bir dizi gibi geliyordu ama ilk sezonu komple izleyince aşık oldum diziye. Gelmişken bir tane de kendim dizi önereyim.

Penny Dreadful (TV Series 2014– ) - IMDb

Vampirler, iblisler, cadılar, kurtadamlar, zombiler ne ararsanız var dizide. Yalnız Supernatural gibi değil tabi, 1800-1900'lerin Londra'sında geçiyor. Ağır bir dizi, kasvetli bir atmosferi var. Oyunculuklar biraz fazla sanatsal ve diyaloglar çok fazla önce onu söyleyeyim.

İzleyecekseniz eğer ilk sezonundan fazla bir şey beklemeyin, tamamen karakterleri tanıtmak üzerine yapılmış. 4/10 eder en fazla. Ama ikinci sezon dizi tamamen oturuyor ve izlenir hale geliyor. 8/10 ederi var. 2. sezonda çok güzel bir dizi haline geliyor.

Bir de dizinin bir girişi var, ben böyle bir şey görmedim. Görüntüleriyle müziğiyle dizinin kendisinden daha ağır basıyor. Buna yaklaşacak bir introyu başka hiçbir yerde görmedim.

TWD'ye yeni başladım ilk sezon bitmek üzere, harika dizi.

Vikings
Game of Thrones
How i Met Your Mother
The Walking Dead
Fear the Walkind Dead
Spartaküs
Bates Motel
Arrow
Supernatural
Dexter
Breaking Bad
Black Sails
Sherlock
The 100
American Horror Story
Agent Carter
Sleepy Hollow

İzleyip bitirdiğim ve hala izlemeye devam ettiğim diziler hepsi de çok sağlam dizilerdir tavsiye ederim.

How I met your Motheri overrated bulan tek benmiyim

HIMYM overrated değil belki ama asla geri dönüpte hatırlamak isteyeceğin dizilerden değil

Mesela Dexter olsun Lost olsun 2-3 kere bitirdim bazı diziler kişiye ayrı yer tutuyor bu o dizilerden değil

Friends seyirciye daha da sevdiriyor kendini.Genelde bu tartışma döner benim oyum Friends'e.Gerçi bazı kesimler HIMYM vs Friends tartışmasında siz tartışa durun biz Seinfeld'la mutluyuz diyorlar izlemediğim için pek yorum yapamayacağım :)

oz tabiki

oz izlemeyen benim kitabimda KITAPSIZDIR

Aydın sen bu işten anlıyorsun, The Sopranos bitmek üzere. :)

Müthiş dizi harbiden tadını çıkara çıkara izle :)

Bu arada

Sopranos'un yazar ve yapımcılardan benimde izlemeyi düşündüğüm ;

mad-men-6-season-teaser.jpg

Chuck tavsiyemdir özellikle ilk 3 sezon çok sağlamdır 4.ve 5. Sezonları ise zorlama olmuştu

2015in en iyi dizileri Mr Robot ve Narcos imho

Çakma Star Trek dizilerine bayiliyorsaniz Dark Matter'i tercih ederim :ka21:

Son düzenleme:
Müthiş dizi harbiden tadını çıkara çıkara izle :)

Bu arada

Sopranos'un yazar ve yapımcılardan benimde izlemeyi düşündüğüm ;

mad-men-6-season-teaser.jpg

The Sopranos'dan sonra sırasyıla Boardwalk Empire ve The Wire'ı izlemeyi düşünüyorum. İzledin mi sen bu dizileri?

Wire çoooooook ağır bir dizi. İzleyecek olanlar kendilerini hazırlasın. Sağlamdır tabi o ayrı.

Six feet under muhteşem dizidir
Breaking bad
Fringe
MEntalist
House of cards
Its always sunny in Philedelphia
ve izlemediyeseniz Black Mirror çok iyi dizidir hepsi

Mr.robot-narcos-oz-sopranos
başlamayı düşündüğüm diziler
özellikle oz ve sopranoyu çok merak ediyorum.hbo dizilerinin genelde hepsi güzel oluyor bunlar da sağlam

Yabancı dizileri indirebileceğim site söyler misiniz? IDM ile indiriyordum ama çoğu yerde playerlar patlamış.

Geri
Üst Alt