Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
TPB 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

The Sopranos'dan sonra sırasyıla Boardwalk Empire ve The Wire'ı izlemeyi düşünüyorum. İzledin mi sen bu dizileri?
Yabancı dizileri indirebileceğim site söyler misiniz? IDM ile indiriyordum ama çoğu yerde playerlar patlamış.
Alt yazılar içinde mi yoksa ayrı indirmemiz mi gerekli ?
Olaylara reaksiyonları mimikleri falan Matt Leblanc acayip bi karakter yaratmış bence.Friends'in son sezonundayım ilk başlarda ısınamama rağmen sonradan acayip içine çekti. Chandler' 6.sezondan sonra inanılmaz pasifleşti sebebini söylersem spoiler'a girer söylemiyorum eski tadı yok gibi şu anda. 3-4-5. sezonlarda hunharca güldüğüm sahneler çoktu. Joey Tribbiani izlediğim en komik dizi karakterlerinde 1.sıraya oturdu bu aradaOlaylara reaksiyonları mimikleri falan Matt Leblanc acayip bi karakter yaratmış bence.
Güzel diziymiş harbiden ama gelmiş geçmiş en komik falan değil hele Chandler'ın çoğu esprisi bana bayık geldi açıkçası çoğunlukla Joey'li sahnelere çok güldüm. Komediden ziyade karakterler iyi işlenmiş dizide. Bir süre ara vereceğim dizi izlemeye film izleyeceğim diziye ayırdığım zamanda liste doldu baya. The office'i çok önerdi bi arkadaşım ama o da 10 sezon şimdi çekilmez hiç.Veee bitirdimGüzel diziymiş harbiden ama gelmiş geçmiş en komik falan değil hele Chandler'ın çoğu esprisi bana bayık geldi açıkçası çoğunlukla Joey'li sahnelere çok güldüm. Komediden ziyade karakterler iyi işlenmiş dizide. Bir süre ara vereceğim dizi izlemeye film izleyeceğim diziye ayırdığım zamanda liste doldu baya. The office'i çok önerdi bi arkadaşım ama o da 10 sezon şimdi çekilmez hiç.
Seinfeld mi ? Mad Men mi ? Yoksa Lost'u tekrardan izlemek mi ?
d) king of the hill
Animasyonu bıraktım sarmıyor pek