Mukemmel bir dizi. Bir hukuk profesoru, avukatlik yapiyor ayni zamanda, ve sectigi bes tane en iyi ogrenciyle cinayet davalarina bakiyorlar. Sonra bazi cinayetlere karisiyorlar.

Ilk bolumunu izlesen direk kaptirirsiniz kendinizi.

2014'te basladi ve bu ikinci sezonu. Yeni bolum de bugun oynadi hatta indiricem torente duser dusmez.

Kesinlikle tavsiye ederim :)
Bakıcam bro Benim bi türlü başlayamadığım iki dizi var biri shameless diğeri Game of thrones.. Şu an Gotham ve American horror story izliyorum onun dışında yok

Ben cok dizi tutkunu degilimdir bu gune kadar tamamini izledigim 3 dizi var: Lost, Prison Break, How I Met Your Mother. Su aralar sosyal medyadan uzaklasmak icin dizilere basladim ama How To Get Away With Murder'i twitter ABD gundeminde gormustum ve izleyici kitlesi oldukca var. IMDB puani da 8.3 oldukca iyi. Siddetle tavsiye ediyorum, ama zaten izlemezsen bile 2-3 sezon sonra saydigim diziler gibi tum dunyaya yayilacak kalitede bir yapim, eninde sonunda karsina cikacaktir :)

Bakıcam bro Benim bi türlü başlayamadığım iki dizi var biri shameless diğeri Game of thrones.. Şu an Gotham ve American horror story izliyorum onun dışında yok

Ben cok dizi tutkunu degilimdir bu gune kadar tamamini izledigim 3 dizi var: Lost, Prison Break, How I Met Your Mother. Su aralar sosyal medyadan uzaklasmak icin dizilere basladim ama How To Get Away With Murder'i twitter ABD gundeminde gormustum ve izleyici kitlesi oldukca var. IMDB puani da 8.3 oldukca iyi. Siddetle tavsiye ediyorum, ama zaten izlemezsen bile 2-3 sezon sonra saydigim diziler gibi tum dunyaya yayilacak kalitede bir yapim, eninde sonunda karsina cikacaktir :)
Mutlaka Değerlendirmeye alıcam bir çok dizi var ama beni etkileyen Breaking bad ve Gotham konu akışı ve oyunculuk beni en çok içine çekiyo yoksa klişeleri sevmiyorum pek mesela DExterı çok beğenen var ama ısınamadım bi türlü ilk sezon 4 bölüm dayanabildim bazı diziler daha ilk bölümden mükemmel olduğunu belli ediyo

hung-show.jpg

Gayet güzel.Size belki pek birşey katmaz ama eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=cc8qmfk2vXw

Arada güzel müziklerde mevcut

cast.jpg

4.sezondayım gayet iyi gidiyor.Arkadaşlık vurgusu üzerine yine eğleneceğiniz dizilerden

Yenilerden Mr.Robot,Narcos harici çöp.Özellikle JESSICA JONES şuanda ergenlerin bir numaralı favorisi uzak durun bana güvenin

hung-show.jpg

Gayet güzel.Size belki pek birşey katmaz ama eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz

https://www.youtube.com/watch?v=cc8qmfk2vXw

Arada güzel müziklerde mevcut

cast.jpg

4.sezondayım gayet iyi gidiyor.Arkadaşlık vurgusu üzerine yine eğleneceğiniz dizilerden

Yenilerden Mr.Robot,Narcos harici çöp.Özellikle JESSICA JONES şuanda ergenlerin bir numaralı favorisi uzak durun bana güvenin

Ooo Hung dersen işin içine Rebecca Creskoff girer. Dalında başarılı, takdir ettiğimiz bir ablamızdır :heart:

creskoff.jpg

Şöyle pek takip edilmeyen ama izlenebilecek dizileri yazayım

Komedi : The Office,Weeds,New Girl,Community,My name is Earl,Modern Family

Twd tarzı arıyorsanız Z Nation

Banshee,Orphan Black,Black Sails,Nikita bunlarda boş değil

Battlestar galactica izleyen yüce insan var mı forumda

2015te cikan tv dizilerinden izlediklerimi dizeyim

#1 Show Me A Hero (9.1/10 - w. supreme)

#2 True Detective s2 (8.9/10 shit ul magnifico)

#3 Bloodline (8.1/10 - w. good)

#4 Mr Robot (7.8/10 w. good in bits)

#5 Wayward Pines (7.2/10 batshit stuff)

#6 Narcos (6.6/10 meh)

#7 Better Call Saul (5.8/10 shit)

#8 Ballers (4.1/10 4 puan -> The Rock, 0.1 puan -> The Rest)

diger

House of Cards s3 (dizi: 8.7, sezon 8.0)

Geri
Üst Alt