Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.168
- 1.646
- 1.168
Orphan black kurgu senaryo olarak falan mükemmel değil ama kadının o oyunculuğu cidden insanı bağlıyor diziye müthiş oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlediklerini ve sevdiğin türü yazar mısın
Dexter'ı çok sevdim onun tarzında olursa iyi olur. The Sopranos, Breaking Bad bunlarda güzeldi. Şu an Prison Break'i izliyorum, bitmiş dizi önerirsen iyi olur.
Chuck,Lost,Death Note,Fringe,Entourage,Friends
Mini dizi olarak Unsere Mütter, Unsere Väter - The Prisoner
Var mı izlemediğin ?
Chuck,Lost,Entourage indirme listemde var. Sparcasus'un son sezonunu indiriyorum ondan sonra Lost'u indireceğim. Listedekilerden hiç birini izlemedim. Özellikle Lost'u merak ediyorum, uzun dizi zaman ayırmama değer mi sence?
Dexter'ı çok sevdim onun tarzında olursa iyi olur. The Sopranos, Breaking Bad bunlarda güzeldi. Şu an Prison Break'i izliyorum, bitmiş dizi önerirsen iyi olur.
Hannibal'a bir göz at istersen ilk 2 sezonu gayet iyiydi 3.sezon biraz düşüş yaşandı ama bence beklentini karşılayabilir.
https://www.imdb.com/title/tt0348914/?ref_=nv_sr_1
Epey sağlam bir dizi bu kadarını beklemiyordum. 1800'lerin sonlarında Deadwood adında bir kasabada geçen olaylar anlatılıyor. Dizide tarihte bilinen bazı karakterler var. Wild Bill Hicock, Calamity Jane gibi. Ayrıca bütün karakterler de gerçekte yaşamış. Yalnız en bomba karakter Al Swearengen. Tam bir psikopat. Ian McShane nasıl bir adamsa rolü oynamamış, yaşamış resmen. Dizi aleminde gördüğüm herhalde en karizma karakterdi. Ses tonu, konuşma şekli, hali tavrı, 2 lafında bir küfretmesi (mütemadiyen c..sucker diyorD) tavuk keser gibi milleti kesmesi vs gerçekten acayip bir karakter ve oyunculuk. Diziyi alıp götürmüş resmen. Dizide ayrıca Cy Tolliver gibi, George Hearst gibi başka karizma karakterler de var.
Yalnız dizi tam bir şeyler olacak diye beklerken 3. sezonda pat diye bitmiş. Yine de çok aksiyon beklemeyen, biraz Wire tadında ağır ama sağlam bir dizi izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
8,5/10
işte diziden anlayan bir renktaşdeadwood muthis
2 elim kanda olsa da izlerim tbh
hemlock Grove izleyin ama kurtadam dönüşlerini her bünye kaldırmaz aşırı derecede gerçekci yapmışlarŞu olay dizi sektöründe en uyuz olduğum şey
Final yapmış dizileri tercih ediyorum,en azından kafandaki belli soruları cevaplıyor
Modern Family'e başladim. Beğendim.
Sofia Vergara muazzam hatun.