Black mirror un ilk bölümündeki prime ministerın yerinde olsam...

İş son raddeye geldiğinde intihar ederdim kraliçeyi kurtarcam diye o rezaleti yaşamazdım.

Stranger Things (TV Series 2016 -) - IMDb

Bu diziyi çok övdüler. Kısa zamanda başlamayı düşünüyorum. Netflix yapımı.

Eleven (11) ile tanışma vakti..
"STRANGER THINGS"

"Arkadaş canlısı ve hayat dolu olan bir çocuğun aniden ortadan kaybolmasıyla birlikte başlamaktadır. Ardında hiçbir iz bırakmadan, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan Will’i bulabilmek için özellikle annesi büyük çaba sarf etmektedir. Yerel polisin arama çalışmaları da pek bir sonuç vermemektedir. Uzun süren arayışlar sonucunda ellerinde hiçbir şey olmayan ekipler aramaktan vazgeçtiği sırada ortaya çıkan gizemli bir kız olayların akışını değiştirecektir."
Elm sokağı kabusu,Stephen King ve Spielberg'den taşıdığı izlerle seksenli yılların atmosferini çok iyi yansıtan başarılı bir dizi.
Müzikleri ile de The clash'e yaptıkları saygı duruşu ayrı bir güzelliği..

Son düzenleme:
GOT, Vikings, Prison Break tarzı aksiyon dizilerinden sonra konusu çoğunlukla komedi olan Shameless'ı bitiriyorum. Tavsiye ederim

hala mr robota baslamamis olan varsa

izlemeden 1 nefes daha almayiniz ki hayatinizdan 1 nefes daha bos yere eksilmesin efenim

the night of da cok guzel basladi 3. bolumdeyim bakalim

night demisken, the night manager da tek sezonluk guzel dizidir basrolunde tom hiddleston ile house md'den tanidigimiz hugh laurie oynuyor

hee house md izlemedim ben diyosaniz da

neyse bi sey demiom

100 diye bi dizi vardı baya övülüyordu yalan oldu heralde

Geri
Üst Alt