- 5 Şubat 2013
- 15.499
- 2.680
- 1.828
Merhaba Hakan.
Nasıl bir dizi?Hangi diziye benzetiyorsun?
biraz degisik ama güzel bence baska bir diziye benzetemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba Hakan.
Nasıl bir dizi?Hangi diziye benzetiyorsun?
Yeri dolmuyor yav eşi benzeri bile yokEn sevdiğim dizi olan Dexter'a tekrar başladım. 1. sezonunu bitirdim bile.![]()
Fatih Liman izledin sanırım , sürükleyici mi?
Eleven (11) ile tanışma vakti..
"STRANGER THINGS"
"Arkadaş canlısı ve hayat dolu olan bir çocuğun aniden ortadan kaybolmasıyla birlikte başlamaktadır. Ardında hiçbir iz bırakmadan, gizemli bir şekilde ortadan kaybolan Will’i bulabilmek için özellikle annesi büyük çaba sarf etmektedir. Yerel polisin arama çalışmaları da pek bir sonuç vermemektedir. Uzun süren arayışlar sonucunda ellerinde hiçbir şey olmayan ekipler aramaktan vazgeçtiği sırada ortaya çıkan gizemli bir kız olayların akışını değiştirecektir."
Elm sokağı kabusu,Stephen King ve Spielberg'den taşıdığı izlerle seksenli yılların atmosferini çok iyi yansıtan başarılı bir dizi.
Müzikleri ile de The clash'e yaptıkları saygı duruşu ayrı bir güzelliği..
Tek bölümlük efsane ortolani reys için neler dersin şükrü kardeş?Couplinge başlayacağım
Gelmiş geçmiş en kral dizi Lost ve Prison Break bu iki dizi gibisini bir türlü bulamıyorum.
Heh tamam sen bok gibi dedin diye milyonların hatta Türkiye'nin yabancı dizi izleyen kısmının büyük bölümünün efsane gördüğü dizi bok gibi oldu okey çözdün olayı sen tebrikler alkışlayın şunuLost bok gibi diziydi.