Colony_poster_goldposter_com_4.jpg

Colony (TV Series 2016– ) - IMDb

Başladık bakalım uzaylı istilasını konu alacakmış.

Daha önce yazan olduysa kusura bakmayın..2016 yapımı 2 komedi..Her ikisi de final yaptı.
The Detour--Oldukça eğlenceliydi
The Ranch--İlk 3-4 bölüm sıkıcıydı ama daha sora fena gitmedi..

this is us dıye mukemmel bı dızı var ızleyınız

Arrow bu sezon guzel basladi, guzel devam ediyor. Lakin laurel yengemiz diziye geri donuyor diye heyecanlanmadik degil.

Mini dizi tarzında güzel öneriler bekliyorum??

tapa
a
l
k

Rectify (TV Series 2013– ) - IMDb

Yaklaşık 20 yıl idam mahkumu olarak yatan bir adamın sonradan ortaya çıkan delillerle tahliye edilip hapisten çıktıktan sonraki yaşadıklarını anlatıyor. Dizide biraz Esaretin Bedeli havası var, zaten başroldeki abide de o filmdeki Tim Robbins havasını sezdim ben. Hali, tavrı, hareketleri, ağır konuşması vs...

Adam 17 yaşından 37'sine kadar içeride küçük bir hücrede tek başına yaşadığı için uyum sağlamakta çok zorlanıyor. O kadar zaman hayattan uzak olduğu için adam ciddi hasarlı hale gelmiş onu da çok güzel yansıtmışlar dizide.

Herhangi bir hareket, aksiyon beklemeden dram izlemek isteyenler için güzel bir dizi.

Lost devam edecek söylentileri vardı, keşke gerçek olsa da devam etse. Jacob ve kardeşi öldü zannedilip ABD'de bir şehire gitse kuantum zamanlamasıyla Locke tekrar dirilse, Dharma girişim üzerine iyice gidilse fln iyiydi yani.

Divxplanet(altyazi.org) kapanmış.büyük kayıp???

tapa
a
l
k

Colony'i bende izlemeyi düşünüyorum. Limanda arkadaşlarım baya övmüştü.

Geri
Üst Alt