Bir absürd komedi efsanesi..

4a47a0db6e60853dedfcfdf08a5ca249_1289826517_2.png

29.jpg

Komedi dizisi tavsiye edebilecek var mı ? Seri katillerden, psikopat katillerden gına geldi. Arada bir gülmek lazım diye düşünüyorum.

Komedi dizisi tavsiye edebilecek var mı ? Seri katillerden, psikopat katillerden gına geldi. Arada bir gülmek lazım diye düşünüyorum.
Sahi gülmek neydi ağabey? Düşündüm de en son 3 ay önce filan gülmüş olabilirim. Ben bu gece niye sana yükseliyorum bilmiyorum da Erman ağabey yokken fırsatı değerlendirmek istedim herhalde.

Goygoyu bir kenara bırakırsak bir öneride bulunamayacağım zira niyeyse ne zaman "komedi" adı altında bir dizi veya film izleyecek olsam; abi gülmek için film mi izlenir, sonunda sadece gülmüş olacağım, yapmış olmak için yapmak gibi bir hissiyat uyandırıyor bende çok sığ ve yüzeysel bir bakış açısı farkındayım ancak kılcal damarlarıma kadar bu hissiyatta olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Umarım sen eğlenebilirsin en azından.

Sahi gülmek neydi ağabey? Düşündüm de en son 3 ay önce filan gülmüş olabilirim. Ben bu gece niye sana yükseliyorum bilmiyorum da Erman ağabey yokken fırsatı değerlendirmek istedim herhalde.

Goygoyu bir kenara bırakırsak bir öneride bulunamayacağım zira niyeyse ne zaman "komedi" adı altında bir dizi veya film izleyecek olsam; abi gülmek için film mi izlenir, sonunda sadece gülmüş olacağım, yapmış olmak için yapmak gibi bir hissiyat uyandırıyor bende çok sığ ve yüzeysel bir bakış açısı farkındayım ancak kılcal damarlarıma kadar bu hissiyatta olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Umarım sen eğlenebilirsin en azından.

Komedi filmi veya komedi dizisi en son ne zaman izledim en ufak fikrim yok, hemen hemen aynı durumdayız yani... Geçen gün otururken farkettim bu durumu o yüzden tavsiye istedim. Sana bir şey söyleyim mi, gerçek manada içten katıla katıla gülmeyeli 10 sene falan olmuştur heralde.

family guy, How I met your Mother, Friends, The big bang theory, Avrupa Yakası

Arrested Development
New Girl
Rules of Engagement
İngiliz komedisini seviyorsan
The IT Crowd
Coupling
Bu yıl izlediğim The Detour var. İlk sezonu gayet iyiydi.
Siyasal komedi The Brink var.Kadro şahane ama 1 sezonluk. Sanırım iptal ettirdiler.
Full eğlence komedi istiyorsan Baby Daddy
Çılgın komedi istiyorsan The Mick (şiddetle tavsiye ederim)
Aile komedisi Lide in Pieces ve Modern Family
Daha önce hiç izlemediysen klasik olarak Friends-Scrubs-The Big Bang Theory-HIMYM-Seinfeld-Two and A Half Man (Çok uçuk bir komedidir)
Sende bir monşerlik havası sezdiğimden Fraiser'i de şiddetle öneriyorum :)
Bunlardan mutlaka seveceğin olacaktır.

Breaking Bad.

Daha iyisi gelmez aga. Aynı Hagi gibi.

sent via GSC

Arrested Development
New Girl
Rules of Engagement
İngiliz komedisini seviyorsan
The IT Crowd
Coupling
Bu yıl izlediğim The Detour var. İlk sezonu gayet iyiydi.
Siyasal komedi The Brink var.Kadro şahane ama 1 sezonluk. Sanırım iptal ettirdiler.
Full eğlence komedi istiyorsan Baby Daddy
Çılgın komedi istiyorsan The Mick (şiddetle tavsiye ederim)
Aile komedisi Lide in Pieces ve Modern Family
Daha önce hiç izlemediysen klasik olarak Friends-Scrubs-The Big Bang Theory-HIMYM-Seinfeld-Two and A Half Man (Çok uçuk bir komedidir)
Sende bir monşerlik havası sezdiğimden Fraiser'i de şiddetle öneriyorum :)
Bunlardan mutlaka seveceğin olacaktır.

Sağolasın.

Komedi filmi veya komedi dizisi en son ne zaman izledim en ufak fikrim yok, hemen hemen aynı durumdayız yani... Geçen gün otururken farkettim bu durumu o yüzden tavsiye istedim. Sana bir şey söyleyim mi, gerçek manada içten katıla katıla gülmeyeli 10 sene falan olmuştur heralde.
Nasıl yani.ayinin penaltısına da mı gülmediniz adam 1 saat aşk yaşadığı şişeyi hedeflemisti resmen

Friends ve Avrupa Yakası. (başka komedi dizisi izlemedim) Friends'i hala izliyorum akşam evdeysem. 20 dakikalık çerez.

Seinfield için çok iyi diyorlar. Yaşımız yetmedi izlemeye. Kışın izlemeye başlayacağım.

Geri
Üst Alt