1.sezon 6.bolumu bitirdim

baya iyiydi

demekki 3.sezon izlenir

ama ilk 2 sezondan baslaman daha mantikli olacaktir
şimdi baktım ilk sezon zaten efsaneydi.

2.sezonda sanırım çok etklienmemişim ki yarım bırakmışım.

2.sezona bir şans daha vereyim en iyisi..Sonra 3'e de bakarız.

Shameless'i izleyen ve tavsiye eden var mı?

Lucifer dizisini bitirdim . Çok ektileyici bir diziydi.
MV5BMjI4MTU0NzE1OF5BMl5BanBnXkFtZTgwODI3NDc0OTE@._V1_SY1000_CR0,0,646,1000_AL_.jpg
Bu diziye benzer bir dizi tavsiye edebilirmisiniz arkadaşlar. (Supernaturals, Constantine dizilerini biliyorum)

Friends’i izleyenler var mı? Beğendiniz mi?

Friends’i izleyenler var mı? Beğendiniz mi?

Güzel dizi karakterlere alışmazsan muhtemelen diziyi bırakırsın.2-3 kere ara verdim ben mesela,hep kendimi zorladım bitirmek için

Sanırım hep ters zamanlarıma gelmiş beğenmediydim,sonradan hata yaptığımı fark ettim

Hani belki kahkaha tufanı yok ama seversen su gibi akıp gidiyor zaman ve dizi finalinde özellikle anahtar sahnesinde gözünden bir damla yaş gelebilir

Güzel dizi karakterlere alışmazsan muhtemelen diziyi bırakırsın.2-3 kere ara verdim ben mesela,hep kendimi zorladım bitirmek için

Sanırım hep ters zamanlarıma gelmiş beğenmediydim,sonradan hata yaptığımı fark ettim

Hani belki kahkaha tufanı yok ama seversen su gibi akıp gidiyor zaman ve dizi finalinde özellikle anahtar sahnesinde gözünden bir damla yaş gelebilir

Ben o diziyi en az 4 defa seyrettim. Şimdi zap yaparken gördüm. Aklıma geldi. Forum beğeniyor mu merak ettim o yüzden sormuştum :)

Bana sorsanız; yayınlandığı zamanı göz önünde bulundurursanız dönemin en iyi komedi dizisi diyebiliriz.

Dizilerden hic haz etmem ama avukat can yaman in dolunay dizisi ilgimi cekti , ona bakiyorum , 3 bolumde biten "ikisini de sevdim" dizisi ve bu sehir arkandan gelecek i de izlemistim

yabanci dizilere bagimlilik yapar diye bulasmiyorum .

Dizilerden hic haz etmem ama avukat can yaman in dolunay dizisi ilgimi cekti , ona bakiyorum , 3 bolumde biten "ikisini de sevdim" dizisi ve bu sehir arkandan gelecek i de izlemistim

yabanci dizilere bagimlilik yapar diye bulasmiyorum .

Ezel ızlemedınız mı sınan bey

Geri
Üst Alt