Boardwalk Empire nasıl ? İndirdim ama başlamadım henüz izlenmeye değer mi ?

House, M.D izleyeyim dedim başrol oyuncusu çok antipatik geldi bana.2-3 kere denedim ama çok ters zamanlarımı geldi herhal.Kıyıda köşede duruyor bir ara bitiricem bakalım

Friends'i de öyle zorlaya zorlaya izlediydim sonra izlemediğime pişman olduydum muhtemelen aynı senaryo olacak :D

İzlemeyen varsa Weeds'i öneririm

Bilmem anlatabildim mi ?

Boardwalk Empire güzel dizi

Özellikle 3. Sezon müthiş

Bazi karakterler gerçek hayatta yaşadilar, mesela Enoch L. Johnson ve Al Capone'i canlandiran aktörler var.

b. empire'da

1. iyi
2-3 genellikle les.
3'un son birkac bolumu iyi
4 Cok iyi
5 fena degil

reisin oldugu her sahne ise altin degerinde

michael-shannon-nelson-van-alden-boardwalk-empire-400x300.jpg

Blue planet 2 muhteşem bir şey. Mümkün olan en yüksek kalitede izleyin ama.

11 22 63 -> 6.1/10
iyi baslayip sacma biten bir dizi
fikir iyi ama olmamis

narcos 3. sezon -> 9.2/10
muthis. ilk 2 sezonun (6.5/10 fln) toplamindan iyi
murfy ve escobar diziyi asagi cekiyordu
bu sezon hem aksiyon hem dusmanlar hem de jorge denen herif sayesinde superb bir sezon olmus

Boardwalk Empire nasıl ? İndirdim ama başlamadım henüz izlenmeye değer mi ?

House, M.D izleyeyim dedim başrol oyuncusu çok antipatik geldi bana.2-3 kere denedim ama çok ters zamanlarımı geldi herhal.Kıyıda köşede duruyor bir ara bitiricem bakalım

Friends'i de öyle zorlaya zorlaya izlediydim sonra izlemediğime pişman olduydum muhtemelen aynı senaryo olacak :D

İzlemeyen varsa Weeds'i öneririm

Bilmem anlatabildim mi ?

Weeds dizisi tam benlik gibi..
Tavsiye ediyormusun?

Baş karakter kadın olması, bana pek çekici gelmedi.

kadın diye bir dizi var evde tecrübe etme şansızlığında bulundum.

şimdi hikayeyi bilmiyorum ama bir sahnede evden herhalde uzun bir süre ayrı kaldığını düşündüğüm kız ( 30 lu yaşlarda ) annesi ile münakaşa ediyor.

Annesi sen beni ölüm döşeğimde neden ziyarete gelmedin diye başlıyor ağlamaya , kız da buna sen bizi babamın arkadaşı ile kaçıp neden terk ettin diyor , senin yüzünden babam kollarımda intihar etti daha 10 yaşındaydım diyor.O sırada başka bir erkekle yaşayan anne bozuluyor ama cevap vermiyor , sağlam diss atan kız iyice gaza gelip annesinin üzerine yürüyor.

o sırada olan biteni dışardan duyan diğer kızkardeş içeri giriyor ve karşı diss atıyor , senin o baban var ya annemi aldattıpı kadın onu terk etti diye intihar etti diyor.Kız tabi mort.

Başka diss atan çıkmayınca kapattım.

İçim karardı iki dakikada yemin ediyorum.

Arif Ulu

Ben o diziyi 1 hafta gibi bir sürede bitirmiştim.Böyle arka arkaya koyup izleyeceğin,kafa dağıtacak diziler vardır

Bu dizi o tanıma uyuyor

Fazla reality aramazsan baya seversin.Bel altı esprileri sıkça oluyor ama yerinde,başrol karakteri biraz antipatik ama zamanla seviyorsun.Hbo yapımı olduğunu söylesem yeterli herhal kötü olma ihtimali yok

YouTube

kadın diye bir dizi var evde tecrübe etme şansızlığında bulundum.

şimdi hikayeyi bilmiyorum ama bir sahnede evden herhalde uzun bir süre ayrı kaldığını düşündüğüm kız ( 30 lu yaşlarda ) annesi ile münakaşa ediyor.

Annesi sen beni ölüm döşeğimde neden ziyarete gelmedin diye başlıyor ağlamaya , kız da buna sen bizi babamın arkadaşı ile kaçıp neden terk ettin diyor , senin yüzünden babam kollarımda intihar etti daha 10 yaşındaydım diyor.O sırada başka bir erkekle yaşayan anne bozuluyor ama cevap vermiyor , sağlam diss atan kız iyice gaza gelip annesinin üzerine yürüyor.

o sırada olan biteni dışardan duyan diğer kızkardeş içeri giriyor ve karşı diss atıyor , senin o baban var ya annemi aldattıpı kadın onu terk etti diye intihar etti diyor.Kız tabi mort.

Başka diss atan çıkmayınca kapattım.

İçim karardı iki dakikada yemin ediyorum.

Ben de başka bir sahneye denk gelmiştim

Kadın 1.Bolum izle | Dizi izle, Full Diziizle, HD Dizi izle, Son bolum izleyin

01:10:30

Zamanın olunca izle :D

Breaking bad ve narcos dan sonra izleyecek dizi arıyorum. Bir türlü beğenmedim bişeyi,true détective,Black mirror,orange is.. Vs gibi dizilere başladım hep bıraktım.

Şöyle kuzey nordik dizisi varmı sağlam. Norveç yapımı filan

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Breaking bad ve narcos dan sonra izleyecek dizi arıyorum. Bir türlü beğenmedim bişeyi,true détective,Black mirror,orange is.. Vs gibi dizilere başladım hep bıraktım.

Vikings

the WIRE

Geri
Üst Alt