DK 18 Elemeler M:1 | Hırvatistan 1-1 Türkiye | M.S | 5 Eylül | TV8

Yahu adam oynamıyor ki izleyelim :D

Yok Son beş sene diyorsun onu soruyorum

Madride gitmeden önce izledin mi mesela?

Hani mesela şu meşhur Köln Dortmund maçı podolski ile dalaştığı

Misal o sezon yanlış hatırlamıyorsam senin beş yıllık periyoduna giriyor

Sonra madrid dönüşü

Sakatlıklar dışında bu adam Dortmunda çok iyi performans gosteren bir oyuncuydu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Olabilir gelecekte ne olur bilemem

Ama adam şu anda Bundesliganın en yetenekli oyuncularından ve iyi maçlar çıkarıyor

Ha benim değerlendirmem takımında ne oynadıkları umrumda değil milli takım önemli diyorsan

Kendi takımında afedersin poposunu yırtanlar milli takımda yokları oynuyorlar

Örnek gökhan Gönül volkan Demirel

Bak güzel örnek gokhan misal ben milli takımda iyi oynadığı 1 yada 2 maç hatırlıyorum lakin gokhan fenerde bayağı maç iyi oynamıştır. O yüzden kulüp performansları bir verilir lakin milli takımda iyi oynama kistasi değildir.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca kapıyı kapatmadı....

Dönme ihtimaliniz varmı??? Bir dönelim bakalım ne oluyor ne bitiyor...

Gel ulannn.......

Ben Amatör de oynuyorum ve ben de stoperim, öyle aval aval rakibe baksam tekme tokat döverler beni.

Bizim oyuncularin pozisyon bilgisi cok kötü. Bunu bizim Cimbomun maclarinda da hep görüyoruz, bir Carole'a bakiyorum bir de Sabri'ye.

Carole nerede ne zaman duracagini cok iyi biliyor, Sabri ise tamamen fatal error. Is iste altyapidan basliyor, sen dogru egitimi vermiyor musun oyunculara.

Sabri den devam edersek bu adam 30'undan sonra yavas yavas orta acmayi ögreniyor. Burak 30 yasina gelmis hala 2m pas atamiyor topu kontrol edemiyor. Saka gibi ya.

Ha işte sıkıntı bu

Bir erene bakalım

Adam top indirmesini biliyor

Umut top gelmeden atlıyordu

Yavaş gelsin yavaş.
Sistem kurmaya calisan gayet çalışkan bir hocamız var Allah onu eksik etmesin başımızdan

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok Son beş sene diyorsun onu soruyorum

Madride gitmeden önce izledin mi mesela?

Hani mesela şu meşhur Köln Dortmund maçı podolski ile dalaştığı

Misal o sezon yanlış hatırlamıyorsam senin beş yıllık periyoduna giriyor

Sonra madrid dönüşü

Sakatlıklar dışında bu adam Dortmunda çok iyi performans gosteren bir oyuncuydu

Madrid e kaç yılında gitti? O zaman Hamit 10 tane Nuri eder 2 katı maç oynadı Madrid de. Geçmişle yaşama kardeş Nuri 5 yıldır bitik.

Her ülke altyapidan itibaren belirli bir sistem oturtmak icin haril haril calisiyor. Hollanda yillardir ayni sistemi oynuyor, keza Italya da öyle.

Ülkede futbol adina söylenen en büyük yalan zaten "sistem oturtacagiz" lafidir. Onlarca yildir bir türlü oturtulamadi bu sistem. Oturtmak isteyen yok zaten de, laf olsun corba olsun.

oturtacak adam var mı ki abi ? Bunun okulu var mı ? Ben gerçekten bilmiyorum.

-Alt yapılar torpilli yönetici yalakalarına emanet edilir. En olmadı sırf eskiden futbol oynamış diye vasıfsız futbolcu eskilerine. Alt yapı eğitim demektir.Her top oynamayı bilen öğretmeyi bilemez o ayrı bir meziyettir.
-Alt yapıda ebevenyler paraları varsa kadroyu yapar. Hoca cocuğu stoper oynatır ailesi kızar hayır forvet oynayacak der.
-Alt yapıda yönetici cocukları akrabaları öne cıkar cıkartılır.
-Bizdeki iyi futbolcu algısı ''oo bu cocuk iyi çalım atıyordur'' Ne vizyonuna ne kültürüne bakılır nede liderlik duruşuna.
-Pozisyon bilgisini vermiyoruz.Futbolum temel kavramlarını vermiyoruz.Pasta yapmadan üstüne çilek koymaya çalışıyoruz.
-Ve en önemlisi BİZDE KÜLTÜR YOK.Futbolcular eğitimsiz hocalar eğitimsiz. Basketbol nasıl kolej üniversite sporuysa futboluda o hale getirmeliyiz. Çocuklara sadece futbolu değil pozitif ilimleride öğretmeleyiz ki bu ülkede sadece bir tane ENES olmasın. Cocuk her konuştuğunda o kadar mutlu oluyorum ki. Tek ümidim Enes gibi tek tük adamlar.

hoca kapıyı kapatmadı....

Dönme ihtimaliniz varmı??? Bir dönelim bakalım ne oluyor ne bitiyor...

Gel ulannn.......

Riekerink'ten memnun değil misiniz? Adam hakemle yaka paça kavga etmiyor diye, evlatları birer birer kesti diye, sistem oturtmaya çalışıyor, antrenmanı sıkı yaptırıyor ve en önemlisi medyaya efendi gibi konuşuyor diye mi sevmiyorsunuz?

oturtacak adam var mı ki abi ? Bunun okulu var mı ? Ben gerçekten bilmiyorum.

-Alt yapılar torpilli yönetici yalakalarına emanet edilir. En olmadı sırf eskiden futbol oynamış diye vasıfsız futbolcu eskilerine. Alt yapı eğitim demektir.Her top oynamayı bilen öğretmeyi bilemez o ayrı bir meziyettir.
-Alt yapıda ebevenyler paraları varsa kadroyu yapar. Hoca cocuğu stoper oynatır ailesi kızar hayır forvet oynayacak der.
-Alt yapıda yönetici cocukları akrabaları öne cıkar cıkartılır.
-Bizdeki iyi futbolcu algısı ''oo bu cocuk iyi çalım atıyordur'' Ne vizyonuna ne kültürüne bakılır nede liderlik duruşuna.
-Pozisyon bilgisini vermiyoruz.Futbolum temel kavramlarını vermiyoruz.Pasta yapmadan üstüne çilek koymaya çalışıyoruz.
-Ve en önemlisi BİZDE KÜLTÜR YOK.Futbolcular eğitimsiz hocalar eğitimsiz. Basketbol nasıl kolej üniversite sporuysa futboluda o hale getirmeliyiz. Çocuklara sadece futbolu değil pozitif ilimleride öğretmeleyiz ki bu ülkede sadece bir tane ENES olmasın. Cocuk her konuştuğunda o kadar mutlu oluyorum ki. Tek ümidim Enes gibi tek tük adamlar.

Herseyi gectim 3-4 seneye bir alttan yukari hersey degisiyor. Terim geliyor adamlarini getiriyor, baskasi geliyor Terim'in adamlarini kovuyor kendi adamlarini getiriyor.

Sen böyle nasil istikrar saglayacaksin. Ülkenin en altindan en üstüne her yer pislik zaten. Adam kayirmaca, torpil, rüsvet, ikili münakasa gibi her türlü pislikle dolmus.

Bak güzel örnek gokhan misal ben milli takımda iyi oynadığı 1 yada 2 maç hatırlıyorum lakin gokhan fenerde bayağı maç iyi oynamıştır. O yüzden kulüp performansları bir verilir lakin milli takımda iyi oynama kistasi değildir.

Sistemin yoksa sahaya altı tane messi beş tane ronaldo koy hiç bir şey yapamazsın

Sistem için eğitim lazım

Al buyur iki örnek

Eren derdiyok

Ahım şahım değil ama adamın bir forvet için temel bir eğitime sahip olduğu belli

Top indirmesini biliyor en basit örnek olarak

Diğer örnek bugün serdar ve şenerin tarafından iki pozisyon

Adamlar bak göstere göstere araya bıraktı topu

Ben daha adam pası çıkarmadan gördüm pozisyonu

Hatta Şener ilk yarıda ki pozisyonda gördü ama yine pozisyon almayı beceremedi

şikeci yanını bilmiyordum avrupa maclarında izledim hem lider hem uzun hem kaya gibi kusursuz stoper bence tabi ligte nasıl bilemem

ölücü fiko istemiş 15 milyon istemişler

Iyi futbolcu zaten. Zagreb iyi para kazaniyor oyunculardan zaten 15 istemeleri gayet normal.

Bugün macta 20 numarali adami bu yaz 22 Milyona Juventus'a sattilar.

Terim bir UEFA Kupasi almis diye Türk Futbolunu eline almis oyuncak gibi oynuyor. Istedigi zaman bizden milli takima, istedigi zaman milli takimdan bize gelip gidiyor.

Tabi gelismez futbol.

Benim Ozan 'a olan önyargımdan mı kaynaklı yoksa ortasaha harbiden bok gibi miydi?

Madrid e kaç yılında gitti? O zaman Hamit 10 tane Nuri eder 2 katı maç oynadı Madrid de. Geçmişle yaşama kardeş Nuri 5 yıldır bitik.

Yok sen beş sene diyorsun da ondan

Bu beş senenin içinde Dortmunda çok iyi oynadığı sene var

Madrid de Sakatlandı ve Mourinho sildi geri gönderdi

Ben bu yüzden sordum bu beş senede kaç kere izledin diye ama hala yanıt alamadım

Son düzenleme:
Sistemin yoksa sahaya altı tane messi beş tane ronaldo koy hiç bir şey yapamazsın

Sistem için eğitim lazım

Al buyur iki örnek

Eren derdiyok

Ahım şahım değil ama adamın bir forvet için temel bir eğitime sahip olduğu belli

Top indirmesini biliyor en basit örnek olarak

Diğer örnek bugün serdar ve şenerin tarafından iki pozisyon

Adamlar bak göstere göstere araya bıraktı topu

Ben daha adam pası çıkarmadan gördüm pozisyonu

Hatta Şener ilk yarıda ki pozisyonda gördü ama yine pozisyon almayı beceremedi

Bende diyorum ki adam zaten sistem takımlarında bile son 5 sezondur yoklari oynuyor. Yani parladı bitti Hakan da öyle olur bu kafayla. Milli olmak milli maçlarda iyi olmak büyük oyuncu olma yolunda önemli.

Riekerink'ten memnun değil misiniz? Adam hakemle yaka paça kavga etmiyor diye, evlatları birer birer kesti diye, sistem oturtmaya çalışıyor, antrenmanı sıkı yaptırıyor ve en önemlisi medyaya efendi gibi konuşuyor diye mi sevmiyorsunuz?

gayette seviyorum kendisini fakat söz konusu Fatih Terim oldumu gerisi benim için boş kalıyor...Elimde değil adam gerçekten çok ama çok iyi bir hoca.6 kere bizi şampiyon yapmış ve rikerinkle kıyaslayacak halim yok haliyle rikerink daha düne kadar alt yapı hocasıydı..(Yine söylüyorum rikerink iyi bir hoca) ama Fatih Terimle kıyaslanması saçma kariyeri şampiyonluklarla dolu bir adam Fatih Terim..

Geri
Üst Alt