Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.595
- 55.798
- 4.478
Terim maç sonu istifa eder.
Aman Allah korusun uzaktwn Taktigini izleyelim. Cahiliz ya burdaki terimcilere gore. Terim inanilmaz bi td yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim maç sonu istifa eder.
Benim gozumde su asamada Terim i bizim takima hoca olarak isteyen Galatasarayli degildir.
Haklısın her turnuvaya giden milli takımı bu iki turnuvaya götürmemesi büyük skandal. Çok acizce bir eleştiri net.
Emre su agresif tavirlarini biraksa iyi olur malca sari kart aldi simdi. Turkiye de oynasa bu cocuk her mac kirmizi yer.
Not: bidaki mac cezali.
Kirmizi mi yer Turkiyede? 34 maci sari kartsiz bitirir.Emre su agresif tavirlarini biraksa iyi olur malca sari kart aldi simdi. Turkiye de oynasa bu cocuk her mac kirmizi yer.
Not: bidaki mac cezali.
Kulube bagli, Fener de olsa oyle olur ancakKirmizi mi yer Turkiyede? 34 maci sari kartsiz bitirir.
Sent from my Washingmachine with Tapatalk
Her turnuvaya gitmememiz bir sonrakine gidememek için gerekçe mi yani bunu anlamıyorsunuz Terim'i savunmak için. Ben ne demişim 2006 ve 2010'a Terim yüzünden gidemedik. Yalan mı? Hayır. Hayır diğer turnuvalara gidemeyenler de zaten gereken tepkiyi görmüşler. Bu Terim'in hatasını örter mi? Mahalle kavgasındaki çocuk mantığı:Onlar da bana vurdu ya da onlar da vardı.
Olay şu Terim egosuyla hareket ettiği bu iki elemelerde de mahvetmişti takımı. Bu gerçeği kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek.