DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

terim yollanacak gelen hoca arda'yı alacak önümüzdeki 2 keklik kosova maçlaını kazanacak ve arda kahraman olacak!!!

bende söylemek istemezdim ama ülkede stoper yokken çamur attıgımız yalçın kadrodakilerden cok daha yüreginle oynar eminim

Haklısın her turnuvaya giden milli takımı bu iki turnuvaya götürmemesi büyük skandal. Çok acizce bir eleştiri net.

Her turnuvaya gitmememiz bir sonrakine gidememek için gerekçe mi yani bunu anlamıyorsunuz Terim'i savunmak için. Ben ne demişim 2006 ve 2010'a Terim yüzünden gidemedik. Yalan mı? Hayır. Hayır diğer turnuvalara gidemeyenler de zaten gereken tepkiyi görmüşler. Bu Terim'in hatasını örter mi? Mahalle kavgasındaki çocuk mantığı:Onlar da bana vurdu ya da onlar da vardı.

Olay şu Terim egosuyla hareket ettiği bu iki elemelerde de mahvetmişti takımı. Bu gerçeği kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek.

Emre su agresif tavirlarini biraksa iyi olur malca sari kart aldi simdi. Turkiye de oynasa bu cocuk her mac kirmizi yer.

Not: bidaki mac cezali.

Emre Morun Brumadan daha iyi olan ozelliklerini biri yazabilirmi buraya? Biri 20 digeri 22 yasinda

Emre Mor simdiye kadar her mac sari kart gördü, olacak birsey mi bu ya?

Emre Mor her macta hakemlerle ugrasacagina futbol disiplinini gelistirsin.

Lan şımarık herifler
İşiniz gücünüz hakeme itiraz etmek. Sinir oldum hıyarlara ya

T@patalk ????

Bu emre mor inanılmaz agresif ne gerek var bunlara anlamıyorum.bu çocuğu sağlam terapi etmek şart

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Bu turnuvaya gidemezsek Terim yuzunden gidememis olacagiz. Sonra yerine gelen Mourinho ile gidemedigimiz zaman ise Mourinho yuzunden gidememis olacagiz. Cunku super oyuncularimiz var ve super bir takimiz. Ozani olsun Seneri olsun, Savunmasinda Omeriylen Topallan bu turnuvaya gidememek buyuk skandal dunya futbolu calkalanir yani gidemezsek.

Bir dahaki hocayla sözleşmeye madde koysunlar.

Tolga, Oğuzhan, Emre, Arda, Hakan ve Yunus'tan verim al da ne yapıyorsan yap.

Her turnuvaya gitmememiz bir sonrakine gidememek için gerekçe mi yani bunu anlamıyorsunuz Terim'i savunmak için. Ben ne demişim 2006 ve 2010'a Terim yüzünden gidemedik. Yalan mı? Hayır. Hayır diğer turnuvalara gidemeyenler de zaten gereken tepkiyi görmüşler. Bu Terim'in hatasını örter mi? Mahalle kavgasındaki çocuk mantığı:Onlar da bana vurdu ya da onlar da vardı.

Olay şu Terim egosuyla hareket ettiği bu iki elemelerde de mahvetmişti takımı. Bu gerçeği kabullenmek bu kadar zor olmasa gerek.

Aferin yavaş yavaş öğreniyorsun eleştirirken ego diyeceksin, gaz diyeceksin ki bir anlamı olsun.

Geri
Üst Alt