DK 18 Elemeler M:3 | İzlanda 2-0 Türkiye | M.S | 9 Ekim | TV8

Çok daha kötü olaylara layıksın Fatih Terim ancak, hiç değilse teknik direktörlüğünün 0 olduğunu yavaş yavaş millet anlamaya başladı.
Milli takımdan kovulunca, eğer bu Galatasaray bu herifi alırsa çok ciddi anlamda tepki gösteririm. Normal şartlarda bu şahsın kulübün kapısından içeri girmemesi gerekiyor.
İnşallah yönetim böyle bir hata yapmaz. Hoş onlarda akıl olmadığından emin olamıyorum.

Su milli takimda Galatasarayimizin 11 ine koyacagimiz bir tane oyuncu yok. Caner ic saha maclarinda Carole orta ozurlu oldugu icin oynar onun disinda yok.

bu maci izledim diye ebola oldum yemin edrim

Gecen seneden cok farkli degil mi? Yapma Volkan

Frovette Umutla oynuyorduk suan Eren var. Sol kanadimizda suan Avrupada ciddi piyasasi olan Bruma var. Orta sahamizda gecen sene bilo oynuyordu bu sene mac basina 12 km kosan Tolga oynuyor. Ayni zamanda kadro sadece 11 e bakarak degil genel olarakta cok daha iyi bak 5 oyuncu sakat verdik yinede iyi bi 11 cikartabiliriz. yani 23 kisilik kadro gecen seneye gore baya baya iyi

Farkliyizda oyle koklu degisim olmadi reis. Rieking gercekten cok sey katti. Bak Tolga'ya pas atamiyor. Bizde rekorlar kiran Tolga pas atacak adam bulamiyor. Bu Rieking'in basarisidir benim gozumde

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu sarı çocukları bütün dünya avrupa sevdi adamlar yine maç sonu pub ta kutlama yaparlar

biz yenseydik bizim davarlar silah sıkıp masum insanları öldürürlerdi

Milli takım kadrosu bence o kadar kötü değil ama düzen yok , kaç maç oldu belli bir ilk 11 yok , sırf bazı kişilerin egoları yüzünden milli takım ruhu kalmadı milli maç izleme zevki kalmadı.

Böyle milli takım mı olur.

Valla rezillik.
Kaleye gidemedik
Milli ruh denen bişey kalmadı
Bana çok boş maçlar geliyo artık bu maclar
Sevinsekte Galatasarayla
Üzülsekte Galatasarayla artık

T@patalk ????

fatih terimin ne mal oldugunu milan 5 haftada anladi

biz 20 yilda anlamadik

hikmet karamandan bir farki yok

nihat dogan ne kadar buyuk sanatciysa ft de o kadar buyuk hoca

tarzi ayni ikisinin de

bu mac icin konusmuyorum bunlari

takimin basinda klopp olsa bu takimin kapasitesi yetersiz

Şöyle bir itirazım olacak. İzlanda filan da çok kapasiteli değil ama o kapasiteyi ortaya çıkaran bir strateji geliştirmişler.

Riekerink mesela. Geçen seneki takımdan çok büyük fark yok. Aldığımız adamlar Eren ve Tolga. Büyük oyuncular der misin? Ama takımın yavaşlığına, ve pas kalitesine uygun bir strateji geliştirdi. Bam bam oynamayı denesek 45.dakikada pilimiz biterdi yanlış mıyım?

Bana göre bu kadar çok Alman altyapılı bir takımımız varken bir Alman hoca ile mevut takımı en azından bir sisteme oturtabiliriz diye düşünüyorum. En azından Hiddink dönemi gibi son ana kadar yarışta kalırız.

Maci biraktim sadece Emre'yi izledim. Ama daha olmamis bu cocuk, acikca belli. Emre topu aliyor ve ben diyorum ki: "hah, simdi 121323 kisiyi calimlamaya calisacak ve topu kaybedecek.".

Takim ise genel anlamda berbat. Bizim Tolga da kotu. Ulkede santrfor yok. Hakan Sukur'u ariyor gozler...

hangi kanalda su sey cikacak. futbol programi. ilk defa izleyeyim bari

Yarin Hollanda-Fransa maci var.

Biraz futbol izleyelim bugünkü eziyetten sonra.

Geri
Üst Alt