DK 18 Elemeler M:9 | Türkiye 0-3 İzlanda | MS | 6 Ekim | TV8

Tarihimizde yakın nesil olarak 2.defa dünya kupası finallerine katılma şansımız var.Çok çok önemli bi maç.Kesinlikle tek gündem artık bu olmalı.Umarım Calhanoglu oynatılmaz.

Kalan 2 maçı kazanırsak hem lider olarak DK'ya gideriz hem de yabancı sınırı diye ağlayan şerefsizler bir daha ortaya çıkmaz. Çok çok önemli maç. Gerçi niyetleri sınırı getirmekse maçı da bilerek kaybettirir lanet herifler..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 maci kazansak dahi lider olma olasiligimizi yuksek gormuyorum . Ama 2 maci kazanirsak kesinlikle en azindan play off oynayacagiz

Averajımız biraz daha iyi olsaydı lider çıkabilirdik fakat liderlik bayağı zor gözüküyor. Ama yinede sıra dışı bir grup oldu. Ne olacağını ön görmek biraz zor. Yine de kendi işimize bakıp ikide iki yapmalıyız. Bu sefer kendi işimizi kendimiz görmeliyiz. Her şey bizim elimizde.

-----------------Harun---------------
Kaan-------Çağlar---------Serdar---------Caner

----------Emre---------Nuri-------------
Cengiz---------Oğuzhan------Cenk
-----------------Burak-----------------

volkan

kaan ömer serdar caner

nuri oğuzhan

hakan ç.

e.mor cenk arda

Abdulkadir´in olmamasi talihsizlik.

Lucescu yine tecrübeli oyunculara yatirimini yapacaktir.

------------------Harun-----------------
Kaan-----Topal-----Serdar----Caner
------Emre----Oguzhan----Nuri------
Hakan-----------------------------Arda
-----------------Burak------------------

Umarim topal yerine caglar oynar.

Son düzenleme:
Çağlar geçen maç 40 yıllık stoper gibi oynadı mutlaka ilk 11'de başlamalı

Eğitim, denetim ve uygulama şart

ideal tandem serdar ve çağlardır şuan en formda 2 yerli stoper. nuri yine deep playmaker oynamalı. emre ve ouzzan da top tutmalı. hakan Ç yok. bu açıdan formda bir cenk de varken çift forward çıkmak mantıklı.

DİAMOND 4-4-2

---------------------------Haroun--------------

Gönülsüz-Big shef(serdar)--Söyüncü--Uçan tekmük

------------------------Nouri--------------------
-----------50 milyon len-----Emre---------------
------------------------Primci 1

---------------Ceng----------Primci 2--------------

Son düzenleme:
Averajımız biraz daha iyi olsaydı lider çıkabilirdik fakat liderlik bayağı zor gözüküyor. Ama yinede sıra dışı bir grup oldu. Ne olacağını ön görmek biraz zor. Yine de kendi işimize bakıp ikide iki yapmalıyız. Bu sefer kendi işimizi kendimiz görmeliyiz. Her şey bizim elimizde.

Ukrayna hirvatistani yenerse onlari averajla gecerek lider bitiririz , bu imkansiz degil matematiksel olarak ama hirvatistanin isi buraya getirip ustune turkiyeye de yenildikten sonra bir de ukraynaya yenilecegini dusunmuyorum

biz 6 puan yaparsak hirvatlar kazanirsa ya da berabere kalirsa 2 inci oluyoruz

6 puan yaparsak ve ukrayna hirvatlari yenerse buyuk ihtimal lider oluruz ama bu olasiligin gerceklesecegini sanmiyorum

Gönül denen şerefsiz oynayacağına Sabri oynasın. 2 sene üst düzey top oynadı hâlâ onun ekmeğini yiyor Gönül.

Ayrıca milli takımda 1 maç iyi oynuyorsa 15 maç kötü oynuyor. Sağ bekte Sabri veya Kaan oynasın solda zaten başka bir (tekmük yiyen) şerefsiz oynuyor yeter de artar bile.

Çağlar da mutlaka oynamalı, Topal stoper oynamasın artık Allah aşkına.

sent via GSC

Izlanda hic boyle bir final macina cikmadi su ana dek . Gecen turnuva oncesi bize yenildikleri mac sadece bizim acimizdan onemliydi , izlanda lider yerine ikinci oldu o macla ama bir fark yoktu cunku ilk 2 takim zaten direk gidiyordu

Simdi izlanda icin buradan alinacak bir galibiyet liderlik , beraberlik ise ilk 2 demek . Maglubiyet ise hemen hemen herseyin bitmesi demek

Izlanda iyi takim olabilir ama o kader maclarini genelde grubun ortalarinda baslarinda yaparlardi , simdi 2 puan onde ne yapip edip yenilmemek zorunda oldugu bir maca cikacaklar

Izlanda hic boyle bir final macina cikmadi su ana dek . Gecen turnuva oncesi bize yenildikleri mac sadece bizim acimizdan onemliydi , izlanda lider yerine ikinci oldu o macla ama bir fark yoktu cunku ilk 2 takim zaten direk gidiyordu

Simdi izlanda icin buradan alinacak bir galibiyet liderlik , beraberlik ise ilk 2 demek . Maglubiyet ise hemen hemen herseyin bitmesi demek

Izlanda iyi takim olabilir ama o kader maclarini genelde grubun ortalarinda baslarinda yaparlardi , simdi 2 puan onde ne yapip edip yenilmemek zorunda oldugu bir maca cikacaklar
bu mesajı okumayın
öğretici olmadığı gibi zaman kaybettirici

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Harun
Kaan Serdar Çağlar Caner
Nuri
Oğuzhan Emre B.
Cengiz Arda
Cenk

herhalde bir tek ben yenilmemizi hatta kupaya gidemeyelim istiyorum ,gerci ben ilk mactan beri aynı düsüncedeyim

Geri
Üst Alt