Mustafa Özel
Kırmızı Üye
- 12 Ocak 2011
- 1.188
- 735
- 1.873
Ozan tufan sahada degil senol hoca bi degisiklik yap zahmet olmazsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
caner'in milli takima yapabilecegi en büyük katki bu formayi giymemektirCaner'den faydalanmak istiyorsan defansdan uzak biryerde oynatacaksin..
Herife 1 gram atletizm yok. Sonradan gole ihtiyacın olursa alınacak oyuncu sadece. Ilk 11 olamaz hicbirzamanOfsaytı bozan malak Caner de ilk elini kaldıran.
Çek bir letonyaBu Letonya harbiden bela bir takım bizim için ben söyleyeyim.
Ben Ozan Tufan'în aslinda kötü bir oyuncu oldugunu düsünüyorum sadece şut çekme becerisi var, Bursada'da Fenerde'de Milli Takimda'da begenmiyordum...Caner Ozan Kabak, Ozan Tufan Kenan golün dışında maçın başından beri isimlerini duymadık.
@Mehmet Mehmetoglu sana diyotürk futbolunun kıblesi fatih hocamı bu taktik felan bilmeyen zurna şenolla kıyaslayanlar bugün ortada yok gibi
Bizimki çok iyi biliyor hatürk futbolunun kıblesi fatih hocamı bu taktik felan bilmeyen zurna şenolla kıyaslayanlar bugün ortada yok gibi
arnavutlara ve andorraya karsi ic sahada golü atana kadar anamiz aglamisti. maalesef ilerleme yok. bizden daha zayif takimlara karsi oynamasini bilmiyoruz. bilmedigimiz icin oyuncu kalitemiz skora yansimiyor.Dün maçtan önce yazmıştım. En zor ve belirleyici iki maç biri bu diğeri Karadağ maçı. Defolarımız ortaya çıkıyor ve maalesef iyi bir oyun planı göremiyorum Şenol hocadan.