🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:3 | Türkiye 3-3 Letonya | MS | 30 Mart | TRT Spor

Umut taylan - hakan yusuf.

Caneri kanata aldi laz. Abv yaw

ExwGek3W8AsADJL_LI.jpg

2002 gs altın jenerasyona çöktü
2015 bilicin kadroya çöktü
2021 ağladığı kuralla gelen gençler g*tünü kurtarıyor

#ŞenolGüneşİstifa

şenol sahada 2'den fazla cimbomlu olmasın diye taylan'ı sokarken hakan'ı oyundan aldı caner yerine.

Hollanda averaji duzeltiyor, ki biz kapanan Gibraltari sunni cimde yenecegimize bile emin degilim. Kanatsiz, bes orta sahali formasyon kucuk ve kapanan rakiplere sokmez.

Letonya’ya karşı bu değişikler. Bilemedim. Birazdan Enes-Kenan(Burak) değişikliği de yapar

bu caner virüsünden baska sol bek veya sol kanat yok sanki koca ülkede
pozisyon almasini bilmeyen adami sol bek oynatiyor, yetmiyor - 1 gol 1 asistli adami cikarip caneri sol öne atiyor

Tek fark önde olmak her zaman risklidir adamlar çerez gibi gol atıyor

Bu takimlara karsi 1 duran toplara dikkat edeceksin, 2 kontra firsati tanimayacaksin. Bunlar zaten oyunu forse edebilecek yetenege sahip takimlar degil. Yedigimiz goller ortada.
3 Ozan Tufan ve Caner ile başlamayacaksın. Cevap fb’nin iç saha performansı. Şu maç net Taylan ya da eldeki çapa kimse onla başlar defansif ve tempolu bir bek tercih ederdim. Son olarak Yusuf’un bölgesi bana hatalı geliyor.

Anlamadım yahu skoramı yatacagız iki ofansı neden aldı şimdi... Umarım ihtiyacımız olmaz

halil ve deniz'i tercih etmemek icin direniyor resmen. niye davet ediyorsun peki? orta sahada ve kanatta hücuma yönelik yedekler takimin en kritik yedekleri ama alakasiz hamleler yapti bugün.

Geri
Üst Alt