🇹🇷 DK 2022 Elemeleri G Grubu H:3 | Türkiye 3-3 Letonya | MS | 30 Mart | TRT Spor

Caner- Ozan Tufan- Kenan çıkmalı= Umut- Taylan- Halil Akbunar girmeli bence yoksa son dakikalarda 1 tane daha yersek şaşırmam.

caner-umut
tufan-taylan
yusuf-halil

hadi yav

arnavutlara ve andorraya karsi ic sahada golü atana kadar anamiz aglamisti. maalesef ilerleme yok. bizden daha zayif takimlara karsi oynamasini bilmiyoruz. bilmedigimiz icin oyuncu kalitemiz skora yansimiyor.
Bunun iki sebebi var. Set oyununa çeviremiyoruz yani kalıcı baskı kuramıyoruz buna etken olarak ortasaha kurgumuz ve hocanın oyun planı. Dün yazımda belirttim yeneriz evet ama nasıl yeneriz. İşte ispatı oluyor bu. İki maç dedim biri bu (bizden zayıf) diğeri de topla dikine oynayan teknik takım Karadağ.

Bunun iki sebebi var. Set oyununa çeviremiyoruz yani kalıcı baskı kuramıyoruz buna etken olarak ortasaha kurgumuz ve hocanın oyun planı. Dün yazımda belirttim yeneriz evet ama nasıl yeneriz. İşte ispatı oluyor bu. İki maç dedim biri bu (bizden zayıf) diğeri de topla dikine oynayan teknik takım Karadağ.
Bu takimlara karsi 1 duran toplara dikkat edeceksin, 2 kontra firsati tanimayacaksin. Bunlar zaten oyunu forse edebilecek yetenege sahip takimlar degil. Yedigimiz goller ortada.

rakip letonya canerden bahsetmiyelim neyse TAYLANı boşuna yormasınlar da yeter

caneri kanata attı memlekette kanat yok çunku

Geri
Üst Alt