DK 2022 Elemeleri G Grubu H:6 | Hollanda 6-1 Türkiye | MS | 7 Eylül | TRT 1

3’lü defans oynatabilecek bir hoca ile sözleşme imzalanmalıdır. Danimarka’nın hocası olabilir mesela.

Tribündeki bazı gurbetçilerin morarması hoşuma gidiyor. Hani şu Hollanda'da yaşayıp, her imkandan faydalanıp, senede bir Türkiye'ye gelip, "Türkiye cennet Hollanda bitik" diyen iki yüzlüler var ya.
Ahahah milli takımdan yine gurbetçilere geldik. Ne alıp veremediğin var. Saçma saçma yerlere çekmeyin konuyu.

Şenol giderse Sheva'ya teklif yapılmasını isterim.

Valla çözüm belli ,tr futbolunun tüm alt yapılarının her bölümünü 10 yıllık yapılanma üzerine artık alman mı italyan mı bi ülke proflarına teslim edecekler ne diyorlarsa yapılacak çocukların karakterine kadar ahlaklarına kadar (iş ahlakı sabır aksi durumları lehlere olan durumları yönetebilmeye kadar)eğitecekler.tahminimce 2010 doğumlular 6 sene sonra bambaşka seviyeye çıkar ve tr takımları anca o zaman büyük işler yapabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalçın Ayhan: "TFF ve Şenol Güneş’in istifa etmesi gerekiyor…"

Rıdvan Dilmen: "Mahalle abileri, mahalle çocuklarıyla evlerine giderken oynuyor gibi bir oyun oldu."

Ne oldu devre arasında şeytan rıdvan %100 futbol konuşacaktı?
Yarım saattir reklam izletiyorlar

Orkun genc ve gelecek vaadeden bir oyuncumuzdur. Senol ile calisan Milli oyunculari milli performansi ile degerlendirmeyi birakin. H. Calhanoglu da yapamiyor ama Italya'da klas oynuyor. Burak bitmis diyorsunuz, herif Fransa da atiyor gollerini. Bu oyuncularin cogu kendi takimlarda iyi oynayan oyuncular. Senol hoca olmadigi icin milli takima gelen dokuluyor, takim oyunu yok.
Buna katılıyorum hocam. Şenol sistemsiz mahv etti takimi o ayri. Ama sunuda sormak istiyorum. Kenan denen adam neden oynatirsin. Orkun okay ortasahasi nasıl verimli olcak. Çağlar formsuz neden ozak kabak orda değil. Kaan sağ bekte hicbirsey yapmıyor. Neden milli takımda bir sağ bek yedeği yok. Daha ilk 11 bile ne kadar hatalı. En büyük soru bu saçma duzeni kuran adam neden benim ülkemin milli takiminin başında. Ve bu iğrenç insan neden bu ülke futbolunda yabacı kararı aldirabildi...

Geri
Üst Alt